RNB-26-09-2012OVA sreda u Mansionu rezervirana je za "Ladies Night", popularna večer koja je kao stvorena za pravi ženski izlazak. Ladies Night večer donosi i malo drugačiji zvuk pa su tako DJ-evi Zrna, Em Bee i Sheko pripremili vruci r'n'b set koji ce obilovat pjesmama Usher-a, J.Timberlake, LL Cool J, Ne-Yo, Beyonce, Rihanne, Chris Brown-a, Drake i dr.

Za sve djevojke pripremili smo i specijalnu "Ladies Night" akciju na koktel baru kao i posebnu ponudu RNB Confusion Street Wear majica ( http://rnb-confusion.com/wear ). Uz kupovinu shooter-a po cijeni od 69kn dobijate i RNB Confusion majicu.

Iduci tjedan ekipa RNB Confusion-a izlazi sa prvim informacijama vezano za dva najiscekivanija događaja u Zagrebu, X-Mas Special i New Years Eve. Prve ulaznice za RNB Confusion New Years Eve "London Calling" novogodisnji docek bit ce dostupne za najbrze i najvjernije fanove vec iduci tjedan po izuzetno promotivnim cijenama.

Uspavajte dečka, nazovite svoje frendice i srijedu 26. rujna rezervirajte za vrući plesni podiji kluba Mansion. I ne zaboravite: Što se desi na RNB Confusion-u, ostaje na RNB Confusion-u!
<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..