E_play_fotoBeogradski E-Play je 22. oktobra u Ljubljani počeo regionalnu turneju "Drago mi je da smo se upoznali", na kojoj će 6. novembra održati koncert u Domu omladine Beograda, a obići će i Novi Sad i Niš. Basistkinja Maja Cvetković kaže da je nastup na festivalu "YU GO" u ljubljanskom klubu "Kino siska" sjajna prilika da se bend zagreje za Beograd, ali i predstavi novi album "Drago mi je da smo se upoznali" slovenačkoj publici.

"Plan je da na koncertu u Ljubljani odsviramo jednu pesmu zajedno sa članovima grupe Elvis Jackson. To će biti početak naše saradnje sa tim bendom. Super je kada ostvarite saradnju sa nekim drugim bendom i samim tim koncert učinite interesantnijim. Zato nam je svaki koncert poseban i razlikuje se od ostalih. I na beogradskom koncertu ćemo imati jednog gosta. Za sada ne želimo da ga otkrijemo", kaže Maja.

{youtube}m3b8jqRWd6A{/youtube}

Članovi E-Play ovih dana uglavnom vežbaju u prostoriji, smišljaju kojom će pesmom počinjati ovu manju turneju i rade na scenografiji za renoviranu salu Doma omladine, ali i ostatak turneje koja obuhvata i klubove "Trema" u Novom Sadu 7. novembra i "Feedback" u Nišu 14. novembra.

Ulaznice za dugoočekivani koncert na kome će E-Play 6. novembra u Domu omladine Beograda promovisati treći album "Drago mi je da smo se upoznali" u prodaji su po ceni od samo 700 dinara! Na blagajni DOB-a mogu se kupiti karte za koncert u gornjoj sali, gde će bend istovremeno obeležiti i deset godina od izlaska kultnog prvenca "E Play" (1999).

Long Play
<<  Maj 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..