ledena-menjaza-1U okviru Porodičnog vikenda, u Delta City-u, danas održana velika razmena 3D kartica za album „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata.“ "Ledena menjaža", velika razmena 3D kartica za album „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ održana je danas od 15 do 17h u šoping-molu Delta City.

U razmeni, koja je obeležila završetak Maxijeve akcije podele 3D kartica za album „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“, učestvovao je veliki broj mališana, ali i odraslih kolekcionara koji su želeli da popune svoje „Ledeno doba“ albume. Učesnici su imali prilike da pronađu 3D kartice koje im nedostaju, ali i da uživaju u lepim poklonima koje su za njih pripremili razni domaći proizvođači.

"Ledena menjaža" je deo zabavnog programa Porodičnog vikenda, koji se održava i sutra, 9. septembra u bioskopu „Cineplexx“, Delta City.

Akcija sakupljanja 3D kartica za album „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ počela je 2. jula, u „Maxi supermarketima“ i „Mini Maxiju“, i do sada je podeljen veliki broj kartica.

Album sa trodimenzionalnim karticama, prvi takve vrste na našem tržištu, pripremili su Delhaize Serbia i Maxi supermarketi, kao deo promocije filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“.

Četvrti nastavak popularnog filmskog serijala „Ledeno doba“ je i posle dva meseca jedan od najgledanijih filmova u Srbiji. U desetoj nedelji prikazivanja film se nalazi u vrhu domaće liste gledanosti, a do sada ga je gledalo više od 145 000 ljudi.



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..