Kartel_0002Pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak upravo je objavljen album ,,Možda baš ti“ grupe Kartel, dugoočekivan prvenac benda koji vredno stvara i svira već skoro četiri godine.


Atmosferičnom i melodičnom muzikom i žestokom svirkom, Kartel su već ,,kupili“ mnogobrojne poštovaoce domaćeg zvuka. Zapaženim spotovima za pesme ,,Budućnost’’ i ,,Niko nema pravo’’, Kartel su dokazali da ih osim sjajnih socijalno angažovanih tekstova koji nas nekada i surovo vraćaju u stvarnost, znatnu pažnju obraćaju i na vizuelni identitet koji polako ali sigurno stiču. Tako će sredinom septembra plasirati i spot za pesmu ,,Alkohol“, singl kojim najavljuju debi izdanje ,,Možda baš ti“, ali i jesenju sezonu koju će obeležiti pre svega nastupima uživo, između ostalih i koncertom u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10) 5. oktobra.

,,Ovo je osećaj za koji živimo od kada smo uzeli gitare u ruke… Izdavanje prvog albuma je poseban događaj u životu svakog muzičara. Naš rad, energija i emocije koje nas vode kroz muziku sublimirani su na ovoj ploči. Ovo je naše viđenje života, naš ugao iz kojeg posatramo svet oko sebe i biće nam drago ako ga bilo ko prepozna kao sebi blizak”, izjavio je povodom izlaska ovog jedinstvenog izdanja na domaćem muzičkom nebu Dejan Janjić, gitarista Kartela.

Album ,,Možda baš ti” je dostupan u prodavnici ploča Pinball Wizard Records, u Dallas Music Shopu, a moguće ga je poručiti i putem sajta izdavača http://www.odlicanhrcak.com/naruci/

Kartel je singl ,,Alkohol” postavio i na preslušavanje na

http://soundcloud.com/kartelmusic/kartel-alkohol

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..