svi-kao-jedan-grafitiDrugi dan festivala ‘’Svi kao jedan’’ imao je vrlo intezivan i zanimljiv dnevni program, koji se održavao u tzv. Festivalskom selu. Organizovane su radionice crtanja grafita, DJ-ing-a, Inline skate takmičenje i takmičenje u fingerboardu, zatim brejkdens performans B-boy/ B-girl Battle, Grafitti Jam i nastup neafirmisanih hip-hop izvođača. Sve vreme je radio i Hip-hop bioskop.

Večernji program je počeo nastupom DJ Irona, posle koga su se na bini ređala imena domaće hip/hop scene kao što su: Konza Šnostra, LTDFM Crew, Škabo, odnosno Boško i Šef Sale (članovi Beogradskog Sindikata), Bvana i Mikri, DJ Munja, DJ Coldie, Monogamija, Sale Tru, Lou Benny, DJ BKO i Juice sa svojim 93 FU Crew, koji je bio najveće iznenađenje. Juice je još jednom uspeo da šokira sve prisutne, ovoga puta u pratnji igračice, koja je izvela striptiz na stejdžu pred svom publikom.

Zvezda večeri je svakako bio dugo najavljivani Kurtis Blow, začetnik hip-hopa i velika svetska zvezda 80-ih godina. Uz pratnju poznatog nemačkog DJ-a i njegovog prijatelja DJ Tomekka, Kurtis je izveo neke od najvećih svojih hitova, ali i drugih neprolaznih hip-hop numera. Vrlo neposredan i dobro raspoložen, uspeo je da izvede i nekoliko ljudi iz publike na stejdž, koji su s njim pevali i igrali.  DJ Tomekk je imao i svoj solo set.

Poslednjeg dana festivala očekuje nas u dnevnom programu nekoliko radionica, zatim MC Challange i Skejt tekma- takmičenje za najbolji trik na skejtu, rolerima i BMX-u.
Na festivalu “Svi kao jedan”, večeras nastupa bitbokser SAMM THE MAN, a nešto iza ponoći i trenutno izuzetno popularni crnogorski hip hop duo WHO SEE, koga čine Noyz (Mario Đorđević) i Dedduh (Dejan Dedović). Večeras nastupaju i beogradski reperi Prti Bee Gee.

Kompletan program festivala objavljen je na zvaničnoj internet stranici festivala www.svikaojedan.com.

Karte za festival po promotivnim cenama (1.600 din za komplet i 600 din za jednodnevnu kartu) su rasprodate, a do festivala cena jednodnevne karte iznosiće 750 din, dok će komplet karata do festivala biti u prodaji po ceni od 1.990 din.

Budite sa nama i pratite najave izvođača i druge novitete u vezi sa festivalom na facebook stranici i zvaničnom sajtu www.svikaojedan.com
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..