Prethodni-UrbanathlonU neformalnoj atmosferi kafića Monument ispred Ušće Šoping centra, glavni i odgovorni urednik Men’s Health-a, Ivan Radojčić, najavio je predstavnicima medija jedinstvenu gradsku trku Men’s Health Urbanathlon&Festival koja će se održati u subotu 8. septembra u Beogradu pod pokroviteljstvom kompanije Hemofarm.

Pored predstavljanja trke, Ivan Radojčić je prisutnimanajavio i zabavni program, nastupe poznatih DJ-eva i domaćih muzičkih zvezda, kao i aktivacije u kojima ćemoći da učestvuju svi posetioci manifestacije.

“Veliko nam je zadovoljstvo što po drugi put organizujemo ovako veliku manifestaciju. Drago nam je što ćemo usrećiti sve Urbanathlon-ce koji uživaju u ovakvom vidu sportskih aktivnosti, kao i sve zainteresovane posetioce koji će imati priliku da se zabave tokom celog dana za vremeMen’s Health Urbanathlon&Festival-a, jer i za njih pripremamo brojna iznenađenja” rekao je Ivan Radojčić tokom druženja ispred ŠC Ušće.

Nakon predstavljanja događaja, predstavnici medija imali su priliku da se oprobaju u različitim zabavnim sportovima koji se nalaze u okviru postavke Ušće Open Air, stoni tenis, stoni fudbal, popularni padel tenis i mnoge druge atraktivne discipline.

Men’s Health Urbanathlon&Festivalprestavlja sjajnu priliku da sportisti i rekreativci, ali i oni koji vole dobru zabavu i adrenalin, testiraju svoju fizičku izdržljivost, spretnost, snalažljivost, kao i domišljatost u rešavanju različitih zadataka u urbanim uslovima. Ove godine, sve one koji budu želeli da bodre takmičare, očekuje i celodnevni Festival ispred Šoping centra Ušće, koji će obuhvatiti zabavni program uz mnoštvo igara za posetioce, nastupe poznatih DJ-eva i domaćih muzičkih zvezda kao što su koncerti grupe Zemlja gruva i pevačice Lejle Hot.

Ovogodišnji pokrovitelj Urbanathlona, Kompanija Hemofarm, konstantno unapređuje svoj bogat portfolio. Na događaju, Urbanathlon&Festival, Hemofarm će predstaviti novi proizvod Magnetrans, inovativan dodatak ishrani.

“Raznovrsnom ponudom OTC preparata i dokazanim kvalitetom naših, proizvoda, više od pola veka trudimo se da dostupnim preparatima doprinosimo zdravom načinu života uprkos vremenu u kom živimo, a koje karakterišu stalna izloženost stresu i nedostatak fizičke aktivnosti  - istakla je Olivera Beuković, rukovodilac produkt tima Hemofarma i dodala : “Naša ponuda bogatija je za još jedan proizvod. U pitanju je dodatak ishrani, Magnetrans® direkt granule 375 mg, zahvaljujući kome se u organizam na inovativan način unosi magnezijum koji aktivno učestvuje u preko 300 enzimskih reakcija značajnih za zdravlje čoveka. Magnetrans® direkt granule 375 mg deluje brzo i ponovo puni rezerve magnezijuma u organizmu i zadovoljava 100% dnevnih potreba. U narednom periodu Hemofarm će na tržište lansirati i druge proizvode namenjene svima koji brinu o prevenciji.

Partneri koji su podržali manifestacijusu - Ušće Šoping centar, Hilfiger Denim, Gillette i Toyota. Men’s Health Urbanathlon & Festival se već održava u 10 zemalja i ukupno 16 gradova na svetu. Prijavljivanje za Men’s Health Urbanathlon  je putem sajta www.urbanathlon.rs

Program manifestacije Men’s Health Urbanathlon&Festival

Trka
Urbanathlon će obuhvatiti ukupno deset lokacija, među kojima gradske trgove, ulice, šetališta, istorijske znamenitosti Beograda i popularna izletišta. Tako će „Urbanatlonci“ tokom trke preći dugu trasu od „Ušće“ ŠC gde je zakazan start trke, preko Kalemegdana, Slavije, Hajd Parka, Ade Ciganlije, Savskog keja, zemunskog Gardoša, Dunavskog keja, nazad do platoa ispred Šoping centra Ušće gde je i cilj trke i proglašenje pobednika.
Oni koji su spremni da se upuste u najveći urbani izazov moraće da pokažu spretnost u prevazilaženju različitih prepreka, među kojima su prelaženje preko polja sa atomobilskim gumama i provlačenje ispod uzdignutih automobila, igra orijentacije, rešavanje zagonetki,  prelazak preko Savskog jezera, prelaženje prepreka na drveću, ronjenje u bazenu, vožnje bicikla i brojni drugi izazovi.

Urbanathlon je namenjen profesionalcima ali i svima onima koji žele da se dobro zabave i testiraju svoje mogućnosti. Trka je podeljena u dve kategorije. Challenger kategorija je prilagođena iskusnijim i fizički bolje pripremljenim takmičarima dok je Urban kategorija dostupna svima i prilagođena fizičkim sposobnostima rekreativaca. Takmičari Urban kategorije nastupaju samostalno, dok takmičari Challenger kategorije nastupaju u timovima sastavljenim od po dva takmičara.

Festival

11.00 – 12.00  /  Okupljanje takmičara i registracija
12.00 – 12.05 /  Najava voditelja i početak trke
12.05 – 13.00 /  DJ zagrevanje
13.00 – 14.00 /  Power active fitness, Life centar
14.00 – 14.45 /  Zumba
14.45 – 15.00 /  Navlačenje konopca, igra za posetioce
15.00 – 15.45 /  Javni čas Yoge, Life centar
15.45 – 16.00 /  Pogodi metu, igra za posetioce
16.00 – 16.30 /  DJ
16.30 – 17.00 /  Dolazak takmičara
17.00 – 17.15 /  Proglašenje pobednika
17.15 – 18.15 /  Koncert Lejle Hot
18.15 – 18.30 /  DJ
18.30 – 20.00 /  Koncert Zemlje Gruva

*organizator zadržava pravo izmene termina

<<  April 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Putopisi, Intervjui..