Jelenkamp-103Bojana Barović, Marija Kilibardai Irina Radović obeležile Jelen kamp 2012! Nakon tri dana druženja i odlične zabave, 30 odabranih kampera zatvorilo je, za ovu godinu,vrata Jelen kampa i ponelo kući laskavu titulu Jelen kamper 2012.

Trodnevnu avanturu upotpunile su i poznata manekenka, Bojana Barović u ulozi instruktorke kao i Marija Kilibarda i Irina Radović, koje su bile zadužene za surovo dobro raspevavanje u Jelen kampu.

Zamenivši svečanu haljinu, kombinezonom za Paintball, Bojana Barović je pokazala odabranim ljubiteljima avanture pozitivan duh, snalažljivosti upornost potrebnu za sportske izazove uJelen kampu. Nakon vožnje hamerima, naša poznata manekenka prisustvovala jevečernjoj žurci i plesom sa najveselijim kamperom, Mister surovim, završila drugi dan Jelen kampa.


“Jelen Kamp je fantastično iskustvo! Drago mi je što sam imala priliku da uživam u nezaboravnoj vožnji u povorci hamera, i da se družim sa ovom sjajnom ekipom. Super sam se provela i na žurci kada smo izabrali Mistera kampa - Mister Surovog i stvarno preporučujem svima da se prijave za sledeću godinu. Surovo dobra zabava je pravi opis onoga što će ih u kampu dočekati!”, istakla je Bojana Barović.


Treći danjedinog kampa za fanove u Srbiji, obeležile su naše poznate voditeljke Marija Kilibarda i Irina Radović, organizujući karaoke nadmetanje za najsmelije kampere. I ako nisu imale lak zadatak, kao kapitenke karaoke nadmetanja, ove dve dame su zagrejale amosferu i raspevale Jelen kampere.

„Ovo je drugi put da boravim u Jelen kampu i moram priznati da mi je ova energija nedostajala, a i kamperi su bili super raspoloženi. Dugo nisam bila na boljoj rok žurci!”, otpevušila je Marija Kilibarda, dok je druga kapitenka Irina Radović, dodala:”Bilo je bolje nego što sam očekivala! Marija mi je prepričavala prošlogodišnje utiske pa sam jedva čekala da prisustvujem toj surovo dobroj zabavi. ”

Drugi po redu Jelen kamp 2012, spojio je mlade ljude iz cele Srbije i protekao u duhu novih poznanstava i nezaboravne zabave, koja će se prepričavati cele godine. O destinaciji broj jedan ovog leta Igor Gordićuzbuđeno je rekao:”Nadao sam se da će biti interesantno, ali avanturu ove vrste nisam očekivao. Hvala Apatinskoj pivari!”, dok je Ognjen Bulut naglasio: ”Jelen kamp je savršeno iskustvo, koje se pamti celog života.“, nestrpljivo očekujući ponovni susret sa novim prijateljima.

Desna ruka u dnevnim aktivnostima i ključna karika dobre zabave pored bazena i ove godine bili su Ivan Tešanović i Miljan Milićević, poznatiji kao „Nindža ratnici”, koji su prepoznatljivim humoromupotpunili Jelen kamp avanturu.

Za Jelen kamp 2012, koji je po drugi put organizovan u Srbiji, na sajt Jelen piva pristiglo je više od 5000 prijava, ali samo njih 30 je nakon selekcije odabrano da iskusi nezaboravnu avanturu i pravi letnji provod. Dobra vest je da se projekat nezaboravne zabave organizuje i sledeće godine, kada će svi punoletni kandidati, spremni za jedinstveno iskustvo, moći da se prijave i na sajtu www.jelenkamp.rs kao i putem facebookstrane JelenPiva. 


<<  April 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Putopisi, Intervjui..