ZBLPod etiketom Odličnog hrčka, početkom jeseni, vojvođanski pankburaši Zbogom Brus Li objaviće novo izdanje, mini album ,,Kokainka” na 10” belom vinilu!  Ploča je snimljena u studiju ,,Alpha” pod produkcijskom palicom Vladana Perovića.

Zbogom Brus Li su se opredelili za vinil, format koji je u poslednjih nekoliko godina i više nego aktuelan kao simbol starih dobrih vremena i pravih vrednosti, čiji poklonici, na neki način, i simbolizuju onu, uslovno rečeno, zdravu nit društva.

Novo izdanje vovjođanskih pankburaša je rezultat prijateljstva i saradnje sa velikanima ,,andergraund mejnstrim” scene sa područja Balkana, pre svega sa Nikolom Pejakovićem Koljom, zatim sa Bobom Kneževićem, Peđom Vraneševićem, Cecom Paladom, Mirom Draganić, Tijanom Bogićević, Vojom Maleševim

Naslovna numera je obrada ruskog klasika ,,Kaljinka”, u interpretaciji ZBL-a naslovljena kao ,,Kokainka”. Ova pesma, mada na prvo slušanje ironična i šaljiva, nosi jasnu poruku o štetnosti droga i opojnih sredstava. Autor pesme je  Nikola Pejaković Kolja, poznati beogradsko/banjalučki glumac i muzičar-kantautor.

Mini album ,,Kokainka” sadržaće pet numera koje odlikuju nedvosmisleno realistični tekstovi isprepletani u duetima Slavka, Kolje i Bobe, a koji otkrivaju skrivene imaginarije i velike istine koje se skrivaju u svačijoj podsvesti.

Zbogom Brus Li će ovim izdanjem započeti proslavu 20. rođendana, koju će upotpuniti velikom fotomonografijom, filmom o bendu i velikim brojem koncerata.
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..