the_dublinersNakon rasprodanog legendarnog Royal Albert Hall-a, najpoznatiji i najdugovečniji irski bend The Dubliners za svoj 50-ti rođendan sviraju u Zagrebu u klubu Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1, Zagreb) 14. septembra 2012. Veliki Pogon, 21h

Njihovo izvođenje starih irskih napeva, poput legendarnih "Whiskey in the Jar" ili "Dirty Old Town" danas se među publikom smatra originalom. The Dubliners-i su začetnici ovog stila i učitelji bendovima poput Pogues, Flogging Molly ili Dropkick Murphys.

The Dubliners su najdugovečniji i najuticajniji irski bend svih vremena, a to je nedavno potvrdio i BBC dodeljivanjem nagrade za "Životno delo".

"Priča se" da je ovo oproštajna turneja legendarnih Iraca, iz tog razloga ne propustite priliku da budete u Zagrebu u petak 14.09.2012. u zagrebačkoj Tvornici Kulture i pridružiti se velikom slavlju 50-og rođendana najboljeg irskog benda na svetu!

Ulaz u Tvornicu je od 20h, a početak koncerta je u 21h.

Cena ulaznica u pretprodaji je 180 kn, na dan koncerta 200 kn. Vip ulazice su 250 kn (moguće ih je kupiti samo u Tvornici).

Pretprodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1;
Zona, Prolaz Neboder, Trg Bana jelačića 1;
Chuchill shopovi: Arena centar, Avenue Mall, City centar;
Punkt – Branimir centar (na tramvajskoj stanici);
Dancing Bear (Gundulićeva 7);
Dirty Old Shop (Tratinska 22);
i sva prodajna mesta Ticketproa
<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..