Summer3p-5Deseti po redu festival elektronske muzike Summer3p tokom četiri dana posetilo je oko sedam hiljada ljudi koji su pratili muzički program, pohađali radionice i provodlil se kraj Palićkog jezera i Termalnih bazena.

Na ovogodišnjem festivalu, koji se jutros završio i kome je prisustvovalo više posetilaca nego prošle godine, nastupili su neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene,  Hedflux  (Engleska), Kassey Voorn (Grčka), Gorje Hewek (Rusija), Mladen Tomić (BiH, RS), kao i više atraktivnih domaćih i regionalnih DJ-eva. Za odličan vizuelni deo žurke svake večeri bila je zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

Želimo da zahvalimo vernoj publici koja je uprkos kiši koja je padala u subotu uveče i veoma hladnom vremenu sinoć, došla u velikom broju i super se provodila uz odličnu elektronsku muziku i noćno kupanje u Termalnom bazenu.

Uz muzički program, Summer3p je i ove godine bio mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz nekoliko interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

I ove godine skrenuli smo pažnju na četiri važne kampanje, poznate već u celoj Srbiji: Očistimo jezero Palić, Sačuvajmo Suboticu, Stop nasilju! i Čuvajmo prirodu. Tokom festivala održalo se nekoliko radionica: Ekološka, Radionica reciklaže, Likovna... Summer3p nastavlja sa svojim kampanjama i posebno naglašava da će pratiti rad nadležnih organa na procesu čišćenja jezera Palić.

Organizatori Summer3p festivala su NVO AŠC i Fondacija Danilo Kiš.

Sponzor festivala je Beck's.

Posetite zvaničnu prezentaciju: www.summer3p.org
<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..