metallica_05U susretu najvećem muzičkom događaju ove godine Universal Music Serbia, 24 sata, Arena Beograd, Delfi knjižare i Extreme CC vas pozivaju da nam se pridružite na Guitar Hero Metallica turniru u ovu subotu (05.05.) u SKC Delfi knjižari.


Šezdesetčetvoro izabranih takmičara će svirati svima poznate numere legendarnog benda Metallica, dok će najbolji gitarski heroji dobiti priliku da upoznaju članove benda samo par dana kasnije na beogradskom koncertu! Pored Meet & Greeta sa Metallicom, pobednike očekuju i drugi pokloni, kao što su Guitar Hero igrica, Metallica CD Boxset, Metallica knjige i drugi Metallica pokloni.


Ovo uzbudljivo takmičenje počinje u Subotu od 10:00 u SKC Delfi Knjižari, a šezdesetčetvoro gitarskih heroja će se do 20h takmičiti za poklone! Početak finala se očekuje oko 18:00, stoga vas pozivamo da nam se pridružite i zajedno sa nama navijajte za vaše favorite!

RSVP @ Facebook

--

Guitar Hero, video igra koja simulira sviranje gitare je postala planetarni fenomen i  po mnogima predstavlja jednu od najzaraznijih i najzabavnijih igara svih vremena. Guitar Hero Metallica pruža igračima mogućnost da odsviraju 49 vrhunskih pesama, od kojih je 28 iz opusa ovog benda, a ostalih 21 su izbor pesama drugih bendova koje su omiljene, ili su bile najinspirativnije članovima Metallice tokom njihove karijere.


U Delfi knjižarama pored celokupnog muzičkog kataloga Metallice i karata za koncert u Beogradskoj Areni možete naći i Guiter Hero Metallica Igricu, biografiju benda na srpskom i knjige o bendu na engleskom jeziku.


24 sata su urbane gradske novine, koje sadrže kratke pregledne i najnovije vesti iz grada, zemlje i sveta, sa svim potrebnim servisnim informacijama i dosta zabave za Beogradjane. Potpuno besplatno ih možete naći na preko 330 distributivnih mesta širom grada, pratiti na 24sata.rs ili svakog jutra početi dan sa e-24sata koji će vas čekati u inboxu.

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..