DABProgram "Zelenog zvona" za nastupajuće dane vikenda.



U subotu, 3. decembra u 22h u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ održaće se koncert zrenjaninskog akustičnog dvojca UP 33, koji će ovom prilikom nastupiti uz pojačan sastav prijatelja na bubnjevima i bas gitari. Uz već proveren repertoar najvećih hitova rock’n’roll svetske i domaće scene, koncert će biti u znaku prepoznatljivih hitova sastava „Hladno pivo“, kao omaž svirci ovog benda koji će se prethodno veče održati u beogradskoj Hali sportova.

Ulaz se ove večeri neće naplaćivati!

~ ~ ~

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u organizaciji Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama „Suncokret“ u nedelju, 4. decembra u 20h u Pozorišnom klubu “Zeleno zvono” održaće se humanitarno veče pod nazivom “Podrži različitost - Zabavi se”. U vidu muzičke podrške, na sceni “Zelenog zvona” će ovom prilikom nastupiti muzičke  grupe „Raskršće“ i „Katy B Goode“. 

Sav prihod od prodatih ulaznica po ceni od 100 dinara, biće priložen u humanitarne svrhe.

~ ~ ~

U subotu, 10. decembra u Velikoj sali zrenjaninskog Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ u 21h, održaće se unplugged koncert sastava „Del Arno Band“ povodom dodele priznanja bendu za „Dobar primer Novog optimizma“ istoimenog pokreta iz Zrenjanina. Laureat nagrade Dobrog primera Novog optimizma za 2010. godinu bila je glumica i borkinja za ljudska prava, Mirjana Karanović, a ovogodišnja nagrada će dobitnicima biti uručena tradicionalno povodom obeležavanja Međunarodnog dana ljudskih prava.

Skupština „Novog optimizma“ donela je jednoglasnu odluku da su nosioci „Dobrog primera“ u 2011. godini članovi beogradskog reggae sastava, a na osnovu ciljeva koji objedinjuju aktivnosti Novog optimizma i Del Arno benda. Grupe ljudi okupljenih oko ove dve ideologije pokreću društveni život, podstiču kritičko mišljenje i njegovo javno ispoljavanje, zagovaraju pravo na različitost, kao vrhunsko pravo svake individue i podstiču solidarnost među ljudima.
Iako je Del Arno Band na inicijativu pokretača „Novog optimizma“ u Zrenjaninu nastupao nebrojeno puta, vodeći se 13. članom Univerzalne deklaracije o pravima čoveka „da svako ima pravo na slobodu kretanja i da svako ima pravo da napusti bilo koju zemlju, uključujući svoju i da se u istu vrati“, Novi optimisti i Del Arno Band su 18. decembra 2009. godine svoje druženje produbili simboličnim ponoćnim koncertom koji je obeležio „otvaranje“ graničnih prelaza i ulazak Srbije na belu šengen listu viznog režima.

Po dodeli nagrade i slavljeničkog koncerta, u subotu, 10. decembra u zrenjaninskom Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ održaće se proslava povodom obeležavanja 25. rođendana grupe Del Arno Band.

Ulaz na sve događaje je besplatan!

INFO PLUS:
Za sve zainteresovane goste iz Beograda, postoji organizovan besplatni autobuski prevoz koji će poći sa parkinga ispred srkve Sv. Marka i vratiti se u Beograd po završetku programa. Molimo Vas da rezervacije autobuskih mesta šaljete sa ličnim podacima i kontakt telefonom putem mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..