0125.11.2011 u SKC-u Novi Beograd, koncert i promocija novog spota i dvd-a koji je izašao ove godine u produkcije Beogradske Kulturne mreže.

 

 

 

 

Na koncertu će pored svih dosadašnjih autorskih hitova i najuspešnijih obrada, biti izveden i aktuelan hit singl “Živele žene” koji je posvećen Elvisu Prisliju, u čiji se lik Inspektor Blaža uspešno transformisao ovog leta i ujedno najavio novu eru u svojoj karijeri kao eru Kralja Rokenrola.

Spot za ovu pesmu je sniman u Termama Čatež, najvećem termalnom kompleksu u Sloveniji, a režirao ga je Vojkan Milosavljević, koji je bio režiser najpopularnijih spotova ovog benda.
Koncert će ujedno biti i promocija prvog dvd-a u karijeri ove grupe, koji je izašao avgusta ove godine, a predstavlja snimak koncerta sa Belgrade Beer Festa 2010. godine kada su Blaža i Kljunovi nastupili pred više od 100.000 ljudi. Dvd je izašao u produkciji Beogradske kulturne mreže a sav prihod od prodaje je namenjen bebama Beograda u okviru akcije "Beogradski bebi klub". Dvd će moći da se kupi na beogradskom i svim ostalim koncertima u okviru turneje po ceni od 99,00 dinara

Karte za koncert su u prodaji od 01.11.2011, a cena karata u predprodaji je 400,00 dinara, a na dan koncerta 500,00 dinara. Prodajna mesta: SKC Beograd (Kralja Milana 48), SKC Novi Beograd (Bulevar Zorana Djindjića 152 A), Muzička prodavnica Felix – Tržni centar Sremska na drugom spratu

Beogradski koncert će ujedno biti i početak klupske turneje koja će obuhvatiti:

Novi Sad – klub Route 66 – 05.12.2011,

Požarevac klub KB – 10.12.2011, a uskoro će biti objavljeni i ostali datumi za koncerte u gradovima Srbije i regiona

Spot “Živele žene”: www.youtube.com/watch?v=JBc_vytTxiE
Više informacija na: www.blazaikljunovi.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..