Svi-kao-jedan-plakatSvi kao jedan, kako organizatori najavljuju, biće događaj vise od zurke, a desava se u subotu, 26. Novembra 2011. godine u prostoru Beko hangara, preko puta Parking servisa kod Beo zoo vrta - Bulevar Vojvode Bojovića 6-8. 

Od brojnih izvođača, nastup su potvdili Gru, THC, Skabo, Ajs Nigrutin, Skaj Vikler, Prti Bee Gee, C-Ya, Vudu Popaj, Struka, VIP, Juice, Bata Barata, Shef Sale, Iskaz...

Ovo će biti prvi put da u istoriji domaćeg hip hop-a jedan događaj okupi celu scenu i na jednom mestu posetiocima ponudi retrospektivu domaćeg stvaralaštva u sferi hip hop-a, od hitova uz koje su odrastale generacije, do aktuelnih numera koje su tek izašle iz studija domaćih repera.
Na programu su: solo izvođači, grupe, live nastupi bendova, DJ nastupi, breakdance, grafiti uživo...

Svi kao jedan biće više od žurke, svojevrstan dokaz o postojanju i aktivnosti Hip hop scene u Srbiji, događaj na kojem će više od 3.000 posetilaca imati priliku da doživi sve što je obeležilo ovu subkulturu u našoj zemlji od samog početka do danas.

Karte se mogu naći putem Ticket Line, Eventima, na Bilet servisu i u Kobazz prodavnicama. Cena karte do 20. Novembra  iznosi 900 RSD, nakon toga cena će biti 1000 RSD , do dana koncerta kada će se karte prodavati po ceni od 1200 RSD.

Vise informacija mozete pronaći na sajtu: www.svikaojedan.com, a video najave pojedinih izvođača mogu se već pronaći i na Youtube kanalu: www.youtube.com/watch?v=Jx0phXlfoGo&feature=youtu.be
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..