E-ClipPozivamo Vas na jesenji party XperimenT organizacije. Nakon proslave naąeg rođendana u junu mesecu i odlične energije koju smo tada napravili, 18og novembra spremamo joą jednu muzičku "bombu".
Dva trenutno najbolja Engleska umetnika nam dolaze u goste: Tristan Cooke i Leon Avalon. Njihovi Live nastupi i DJ setovi su poslednjih godina najposećeniji na festivalima i u klubovima ąirom sveta. Vrhunska muzika i odlična komunikacija sa publikom obećavaju atmosferu za pamćenje i u Beogradu na njihovom nastupu. Pored njihovih dobro poznatih muzičkih ostvarenja, po prvi put ćemo biti u prilici da čujemo i zajednički projekat "killerWattz"... Njihov troiposatni nastup upotpuniće i Live nastup beogradskog umetnika E-Clip kao i nastupi beogradskih DJ-eva Dovle i Stoleta. I sve to u novom prostoru hale BE.CO (ispod zooloąkog vrta) - okretnica tramvaja Dorćol.

Line Up:

** DJ Dovla // Pion, SRB
** E-Clip Live // YSE,Tesseract Studio, SRB
** Tristan vs Avalon // Nano Records, UK - 3hrs Live set
** DJ Stole // XperimenT, SRB

Tristan Cooke se produkcijom trance muzike bavi joą od 1993. godine. Narednih desetak godina donose mu saradnju sa nekim od najznačajnijih umetnika svetske trans scene stvorivąi mnoga dugotrajna prijateljstva: Man Made Man, Process, Hallucinogen, Serge, Dimitri, Dick Trevor, Laughing Buddha, Aphid Moon, GMS.

Prvi singl izdaje za Twisted Records 1996 godine, pod imenom " Martian Arts". Zatim slede prvi i drugi albumi - "Audiodrome" i " Substance". Nakon 2005 godine, pridruľuje se NANO Records izdavačkoj kući. Za mnoątvom izdatih singlova usledio je treći, i po mnogima najbolji, solo album "Chemisphere" . Poslednje dve godine posvećuje promociji projekta sa Avalon-om pod nazivom "Killer Watts" koji objedinuje stilove oba artista u jedan kompaktan i krajnje prepoznatljiv muzički pravac.

Pored produkcije spostvenih numera, nastupa i kao DJ u mnogim klubovima i na mnogim festivalima. Tristan Cooke je gostovao u Beogradu u junu mesecu 2007 godine na party-u u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu. Odličan live nastup, pun pozitivne energije ostao je posetiocima u sećanju kao jedan od najboljih trance događaja te godine. Takođe, na poslednjem gostovanju u klubu "XlagooM", Tristan je potrdio da od njega moľemo svaki put očekivati samo najbolje.

Leon Kane, aka Avalon, je trenutno jedan od najvećih i najpoznatijih umetnika na internacionalnoj trance sceni. Avalonov zvuk mnogi opisuju kao jedinjenje full-ona, melodičnih i driving sekvenci sa odličnom produkcijom i prepoznatljivim stilom koji je testiran i isproban sa velikim uspehom na muzičkim pozornicama svih većih festivala i klubova ąirom sveta.

Samo u poslednje dve godine, Avalon je bio učesnik na mnogim festivalima u preko 20 zemalja, kao i u nekim od najvećih i najpoznatijih klubova Evrope, preko Japana, Australije, Juľne Afrike i Amerike.
Poslednja Avalon-ova izdanja uključuju: njegov album ''Distant Futures'' i EP ''Avalanche'' za matičnu kuću "Nano Records" kao i razni singlovi za "Alchemy Rec." i "Tipworld Rec."...

Sa nestrpljenjem očekujemo zajednički nastup ovog umetnika sa Tristanom sa kojim ima novi projekat "KillerWatts".
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..