Ime "Magrathea" bit će poznato ljubiteljima znanstvene fantastike, jer je to ime jednog od planeta zamišljenih i opisanih u romanima A. Douglasa. "Magrathea" je planet dom industrije "izgradnje luksuznih planeta po narudžbi", uključujući Zemlju. Pjesma u potpunosti odražava elemente koji čine Aetherov zvuk, balansirajući post-rock gitare, jazz harmoniju i ambijentalne zvukove; Album "Trans-Neptunian Objects", koji bi trebao izaći u rujnu 2024., inspiriran je znanstvenom fantastikom i svemirskim putovanjima. Zvuk pjesama podsjeća na sugestiju snovastih poruka poslanih u svemir u potrazi za izvanzemaljskim slušateljima. Transneptunski objekt zapravo je nebesko tijelo koje pripada Sunčevom sustavu čija se orbita u potpunosti ili većim dijelom nalazi izvan Neptuna, uronjena u sideralni prostor poput zvukova koji inspiriraju ovo djelo.



ETIR

Andrea Ferrari, gitara, klavijature - Najprije klasični, a zatim suvremeni gitarist, okušao se u svijetu rocka (Crack of Dawn, Suburban Base) prije nego što se približio Folk zvukovima (Alzamantes) i konačno sletio u toplo, gostoljubivo naručje psihodelije i improvizacije (King Bong). , gdje pronalazi vlastitu dimenziju i hrabrost da se katapultira u šareni svijet jazza u modernom sosu.

Andrea Grumelli, Bas gitara bez priječaka - Aktivan nekoliko godina na milanskoj sceni s eklektičnim suradnjama u rasponu od jazza (The Red Project, Luca Tagliabue Quartet), do metala (Soul Takers, Winter Mist, Verde Lauro, Wake Arkane), do živih remiksa povijesnih nijemih filmova (I Sincopatici ), na suradnje u avangardnoj/RIO sferi (NIchelOdeon), na cover-party bendove (Sick Brain).

Andrea Serino, Rhodes i klavijature - Uključen u heterogene suradnje koje gravitiraju oko jazza iako u različitim deklinacijama; kao pijanist u nekim trio formacijama, kao aranžer i klavijaturist za Artchipel Orchestra, kao aranžer za Maxentia Big Band.

Matteo Ravelli, bubnjevi i elektronika - Već dvadeset godina svira bubnjeve u raznim projektima na području Milana (King Bong, Drunk Monkeys Hospital, Hamelin, Pulverized Emotions itd.) u rasponu od Death Metala do Jazza, prolazeći kroz Progressive, Psychedelia, Funk, Reggae i uvijek stavljajući naglasak na improvizaciji. Od 2021. aktivan je i sa solo projektom borda, s kojim istražuje elektroniku između Ambienta, Glitcha, Noisea, Dronea, Live Electronicsa i elektroakustičke improvizacije.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..