U naredna tri petka u novembru, SKC Novi Beograd će organizovati tri velike brucošijade za sve studente Beogradskog univeziteta. Prva će biti a 4-og a naredne dve 11-og i 18-og  novembra. . Svi fakulteti i više skole su podeljene u tri grupe , tako da će na jednoj brucošijadi biti spojeno po 10ak fakulteta.

4. novembra : Ekonomski, Mašinski, Poljoprivredni, Arhitektonski, Stomatološki, Političke nauke, Fakultet Muzičkih umetnosti , Viča turistička i Viša mašinska.

11. novembra: Medicinski, Elektrotehnički, Filološki, Farmaceutski, Prirodno-matematički, Šumarski, Filozofski,  Fakultet Likovnih Umetnosti, Fakultet Organizacionih Nauka i Viša Politehnička
18. novembra: Građevinski, Tehnološko-Metalurški , Pravni, Veterinarski, Saobraćajni, Učiteljski, Rudarsko-Geološki, Fakultet Dramskih Umetnosti, Viša Poslovna i Viša Elektrotehnička

Brucošijade su otvorene za sve studente, a za sve studente prve godine tj. brucoše koji dođu do 23h ulaz će uz index biti besplatan. Nakon toga cena ulaznice ce biti 200 din . Muzički DJ program je prilagođen različitim ukusima, i biće prožet stranim hitovima pop, rok, dance i house produkcije, preko velikih hitova 80ih i 90ih godina do nezaobilaznih pesama domaće pop-rok muzike. Žurke će trajati od 22h do 4 sata ujutro.

SKC Novi Beograd poznat je i po starim nazivima City Academic i Politehnička, a nalazi se u ulici bul. Zorana Đinđića 152 a, i odmah je pored studentskog grada.
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..