Nikola Vranjković objavio je video spot za pesmu „Granice" u kojoj gostuje Zoran Marinković, frontmen grupe Bjesovi, a koja se nalazi na EP-u „Teorija Zabave". Režiju spota potpisuje Goran Biševac Biške (Perro Deformero) uz asistenciju Miroslava Majkića Gos'n Bandara i Predraga Novkovića. Glumac u spotu je zrenjaninski muzičar Dalibor Kurjak. „Ovo je saradnja na koju smo dugo čekali i nas dvojica a i publika. Sve što se dešavalo sa ovom pesmom od početka snimanja muzike pa do izrade video spota išlo je neverovatno sporo a opet, bez ikakvih problema.

Jednostavno smo i za svaki najmanji deo čekali da se stvari poklope i ukaže povoljan trenutak za rad. Ova pesma je zaista posebna i nadam se da ćemo je u budućnosti izvesti i uživo" izjavio je Vranjković.

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik, kompozitor i muzički producent. Gotovo dve decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out, a samostalnoj karijeri posvetio se 2014. godine. Njegov prvi samostalni album „Za ovde ili za poneti" izašao je 2001. godine, uz istoimenu knjigu pesama. Mini album i knjigu „Bremeplov" objavio je 2014, dvostruki album „Veronautika" izašao je 2017, dok se trostruki koncertni album "Biološki minimum" pojavio krajem 2020. godine.

EP „Teorija zabave", na kome se nalazi i singl „Granice", objavio je u maju 2022.godine za diskografsku kuću Multimedia Music. Dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, na svim relevantnim muzičkim platformama kao i online na www.multimedia-music.com.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..