MikeStern_photo2Rasprodate su ulaznice za koncert "Mikea Sterna"  koji će nastupiti 11. novembra na "Pančevačkom jazz festivalu", dok se za drugi i treći festivalski dan karte mogu kupiti po promotivnim  cenama od po 200 dinara.

Mike Stern Band featuring Dave Weckl koncert će odrzžati prvog festivalskog dana, a sa Sternom i Daveom Wecklom (za bubnjevima) nastupiće i poznati jazz muzicčari Chris Minh Docky (electric & acoustic bass) i Bob Malach (sax).

Drugog festivalskog dana, 12. novembra, nastupiće izuzetna jazz pijanistkinja "Lynne Arriale" i njen Convergence Quartet, kao i sastav "Triple Ace", dok će 13. oktobra biti održan koncert ""Veče muzike Roberta Haubera -- Tribute to Bill Evans" uz učesće Beogradskih simfoničara i poznatih pančevacčkih jazz muzicčara, a pod dirigentskom palicom Stanka Jovanovića. Solista na klaviru biće Ivan Aleksijević. Ovaj gala koncert je posvećen poznatom kompozitoru Robertu Hauberu, koji je aranzžirao neke od najtežih i najlepsših kompozicija Billa Evansa. Poslednjeg festivalskog dana nastupiće i Vladimir Kostadinović New York Quartet.

Zahvaljući naporima oganizatora Festivala, ulaznice za drugo i treće festivalsko vecče se mogu kupiti po promotivnoj ceni od samo 200 dinara. Na ovaj način Pančevački jazz festival želi da doprinese široj afirmaciji jazz muzike i većoj dostupnosti ekskluzivnih kulturnih sadržaja.


O svim izvođačima ovogodišnjeg Pančevačkog jazz festivala možete se informisati na sajtu Kulturnog centra Pančeva
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..