Povratak grupe A ZAR JE TO VAŽNO singlom 'JA SE DOBRO OSJEĆAM' najavili novi glazbeni početak. 'Ja se dobro osjećam' prvi će puta u radijski eter pustiti legendarni Sinša Švec i Milan Peh na Soundset Plavom u sklopu emisije 'Fantastična četvorka', 26.10. u 15h. Nikako ne propustite.

Nakon brojnih izvrsnih recenzija albuma prvijenca 'O čemu sanja Adam Zemsta iz Triera' grupe A zar je to važno, posebice rado se prisjećamo one u kojoj je Dubravko Jagatić napisao:“Počne li se nakon ovog albuma Dino Osmanagić ozbiljno baviti glazbom, njegovo skladateljsko znanje, kreativnost i specifičan glazbeni izraz mogli bi mu omogućiti daleko više …..“, a Dino Osmanagić ne samo da je odlučio... on je odlučio ozbiljno!

Kontaktrirao je Denykena, jednog od ponajboljih hrvatskih producenata, koji je nakon preslušanog materijala odlučio da suradnja može početi. Negdje istovremeno došlo je do promjene dotadašnje postave benda koji sada čine mahom glazbenici iz grada Jastrebarskog, od kuda je AZJTV i krenuo.

Uz vokal Dine Osmanagića, alfu i omegu benda te sjajnog autora, novi članovi su: Karlo Kurtalj – bas, Ivan Pelivanović Pele – gitara, Filip Borovec – bubanj i Mirko Kolovrat – gitara.

A ZAR JE TO VAŽNO sada sjajno funkcionira i to svima poručuju sjajnim i optimističnim novim singlom 'JA SE DOBRO OSJEĆAM'!

Autor glazbe i teksta je Dino Osmanagić, produkciju potpisuje Denis Mujadžić – Denyken, a mastering: Brad Blackwood www.euphonicmasters.com/about

Singl premijerno poslušajte u srijedu 29.10. kod Šveca i Peha na Soundset Plavom.

......  i dobro nam se osjećajte....

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..