Zvuči kao opasna pretnja, kaubojski dvoboj. Ustvari nije tako, nego još strašnije!!! To je veče procene, ocene, nadmetanja, nadovezivanja, povezivanja, buke, muzike i frke na bini. U svakom slučaju mnogo dobre muzike, još boljih muzičara i najvećih hitova.

TOM GUN TOP CRUZ

Ne biste mnogo pogrešili ni da kažete TIMPAN PIŠTOLJ VRHUNSKO KRSTARENJE! A muzika koju ova petorka svira mogla bi upravo i da se opiše tim ludim spojem reči! Reč je o džezi-aranžmanima pesama koje ste bar 657 puta čuli, pa ste zbog oguglalosti zaboravili da je reč o vrhunskim pesmama! Kako muzika grupe Gorillaz može da se prespoji sa muzikom grupe The Editors, ili Phill Collins u hip-hop bitu, kako prići EKV-u iz džez-ugla, zašto uopšte svirati Coldplay u istom setu sa Darkom Rundekom – sve odgovore na ova pitanja Zeke Milionera poseduje upravo drsko šarmantni i vehementno umilni i volšebno akustični TGTC! Ponekad se u repertoaru zateknu i dueti koji se nikada u muzičkoj istoriji, iz sasvim opravdanih razloga, nisu dogodili, kao što je to, recimo, slučaj sa pesmom Ja nisam tvoj grupe Leb i soul (!!!) koju su TGTC pripojili jednoj od najvećih hip-hop pesama sa ovih prostora, Manijak, grupe Sunshine (Rasca & Ramirez). Elem, da ne dužimo sa pisanjem o ne čemu što mora da se čuje!

ANA MILENOVIĆ bend

Singl BEZ TEBE, koji je najavio Anin aktuelni album OD SNA DO JAVE, napravio je veliki uspeh i proboj. Album je, nakon godinu i po dana vrednog i posvecenog rada na pesmama, izasao krajem decembra 2010. Po prvi put, nakon 13 godina uspesne i kvalitetno gradjene karijere interpretatora, Ana se publici predstavlja kao autor tekstova i muzike koje izvodi.

Anin bend svira sve! tako su nam rekli :) od
Dino Dvornika, Oliver Mandica do Sevdah Baby i sve to naginje ka r'n'b, funky, disco fazonu!

ULAZ JE SLOBODAN!!
Petak/21.oktobar
MAKAO
Nekada se to zvalo plesna muzika ili Dance.
Sada je sinonim za dobar provod postao zanr  House.
Ova muzika bila je rezervisana za zurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio bend MAKAO.
Iako im je house osnova, svirace Vam ono sto je u tom trenutku ocigledno potrebno za dobar provod.
Jedino sto nije dozvoljeno na njihovim svirkama je stajanje u cosku.
Svakom nastupu su predani, a nedavno su odrzali akciju na Facebook-u i dodali pesme na svoj repertoar po zelji svojih fanova.

PETKOM SE NE PLAĆA ULAZ DO 23H


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..