sadeLive Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd predstavljaju vam jedan od najinteresantnijih vokala današnjice, soul i R’N’B pevačicu SADE u Beogradskoj areni, 30. oktobra.

Zahvaljujući senzacionalnim recenzijama medija i fantastičnim reakcijama publike na nedavno završenu turneju, Sade je najavila nove nastupe u sklopu svoje svetske turneje već ove jeseni.

Tako će uz koncerte koje će održati u Nemačkoj, Švajcarskoj, Danskoj, Finskoj, Rusiji, Poljskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj nastupiti i u Beogradskoj areni 30.10.2011.g.

Posle dužeg odsustvovanja sa scene Sade se vratila ovog proleća i od tada nastupila u 21 gradu pred više od 150.000 obožavalaca.

Njeni koncerti često se opisuju kao dva sata čarolije tokom kojih Sade vodi svoje obožavaoce na putovanje od jednog do drugog hita, od svima poznate pesme 'Smooth Operator' preko bluz balade 'Jezebel', pa do pesama sa njenog najboljeg albuma 'Soldier of Love'.

Izdvojivši se po jedinstvenom zvuku, Sade je doživela fenomenalan uspeh na međunarodnoj sceni tokom dvadeset sedam godina karijere. Osim u fantastičnim vokalnim mogućnostima publika na njenim nastupima uživa i u izuzetnim vizuelnim efektima Sofi Miler.

Sade je otpočela turneju 16. juna u Americi koncertom u Baltimoru, a ukupno će  posetiti 54 grada. To će biti prva prilika da je fanovi čuju uživo posle turneje sa albumom ‘Lovers Live’ 2001.godine.

Od objavljivanja svog debi albuma 'Diamond Life' 1984. do sada umetnica je objavila pet studijskih albuma, a svi su dospeli u Top 10 po Bilbordovoj listi 'Top 200 Album Chart'. Od 1984. do danas prodato je više od 55 miliona primeraka.

Njen poslednji studijski album 'Soldier of Love' ostvario je zavidan uspeh u celom svetu i debitovao kao broj 1., zadržavši se u Americi na vrhu pune tri nedelje. Prodat je u više od dva i po miliona primeraka, i dostigao dijamantski tiraž.

U maju ove godine Sade je objavila album 'The Ultimate Collection' koji sadrži njene najpoznatije hitove, kao i tri do sada neobjavljene pesme. Na albumu se nalazi 29 klasičnih kompozicija  uključujući ‘The Moon and The Sky’ remiks sa Džej Zijem, a samo mesec dana nakon objavljivanja album je dostigao dvostuko platinast tiraž.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri Sade i njen bend osvojili su četiri Grammy nagrade. Prvu, davne 1986. i to za najboljeg novog izvođača, 1994. za najbolje R & B izvođenje pesme “No Ordinary Love”, 2002. za najbolji album pop izvođača, a 2011. za najbolje R & B izvođenje pesme "Soldier of Love".


Evo kako neki od stranih medija opisuju njene najnovije nastupe:

Nakon 25 godina...ona je i dalje Smooth Operator - News of the World, UK

Njen predivan glas...je veličanstven kao i na početku karijere - Rolling Stone, USA

Trijumfalan povratak na svetla pozornice - USA Today



SADE – SMOOTH OPERATER
http://www.youtube.com/watch?v=4TYv2PhG89A


SADE – ORDINARY LOVE
http://www.youtube.com/watch?v=_WcWHZc8s2I


Ulaznice za dugoočekivani koncert Sade u Beogradskoj areni biće u prodaji od srede, 31. avgusta, po sledećim cenama: 3500, 3900, 4500, 4900, 5500, 5900 i 6900 dinara na prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.



<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..