Berza vinila, kompakt diskova, kaseta, stripova i knjiga održaće se u subotu, 12. novembra u Fabrici SKCNS-a, od 11 do 15 časova. Na berzi će se naći stara izdanja, nova izdanja i rariteti, a održavaće se redovno tokom cele godine, jednom mesečno. Broj izlagača je ograničen, a učešće se naplaćuje 500 dinara po štandu. Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pored ovoga, SKC Novi Sad po prvi put organizuje i Sajam antikviteta u SKCNS Fabrici, 24. novembra, od 9 do 17 časova. Posetioci će biti u prilici da se upoznaju s ponudom slika, satova, starih predmeta, monografija, knjiga, kao i ostalih predmeta i objekata koji su zaokupili pažnju kolekcionara i ljubitelja antikviteta.

Ideja je da se ova manifestacija, ukoliko posetioci i izlagači iskažu interesovanje, organizuje tokom cele godine, svakog poslednjeg četvrtka u mesecu.

Ulaz za posetioce je besplatan, a za izlagače se učešće naplaćuje 500 dinara po štandu. Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Foto: Lea Bodor

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..