BANDX-poster-GUN-6-oktobarU četvrtak 6. oktobra, u Gun Clubu će nastupiti autentični AC/DC tribute bend, grupa BAND X. Beogradska grupa BandX koja već dugi niz godina funkcioniše kao AC/DC TRIBUTE BAND, i poznata je fanovima grupe AC/DC širom sveta.
Njihov rad je bio interesantan i Suzan Masino, novinarki i spisateljici, autoru knjige ,,Neka bude rok" - zvanične biografije kultnog sastava AC/DC. Suzan je prošle godine posetila Srbiju samo da bi prisustvovala promociji albuma "Wild Ride", prvenca grupe Band X objavljenog za Ammonite Records.

Milan Živadinović - Billy, frontmen benda, u velikoj meri je ,,skinuo" originalne vokale Bona Skota i Brajana Džonsona. Sa ekipom koju čine Darko Vukotić, Darko Stefulj, Igor Škoro i Dragan Telalović, direktno sa moto skupova širom zemlje na kojima su postali nezaobilazni deo muzičkog programa, u četvrtak stižu u Gun Club u Miloša Pocerca 10 gde će beogradsku publiku, na način svojstven samo grupama AC/DC i BAND X, predstaviti aktuelni album "Wild Ride", kao i deo repertoara ovog kultnog benda.

Očekujemo Vas u Gun Clubu u četvrtak u 22.30!
Cena ulaznice je 300 dinara.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..