Novi letnji hit Ide Prester, koji je uradila u kolaboraciji s poznatim house DJ-em i producentom, Danijelom Čehranovim aka Last95 je pred vama! Leto je uveliko stiglo, a za vrele letnje dane Ida Prester nam donosi osvežavajući letnji hit. Iako se razlikuje od svih pretodnih pesama, koje je Ida objavila u pretodnih godinu i po dana, ipak je ovo muzika koja je jako bliska njenom senzibilitetu - pravi retro synth wave zvuk 80-ih.

O saradni sa Danijelom Čehranovim, Ida kaže: "Stalno dobijam trake raznih producenata s molbom za suradnju, ali u pravilu sama radim svoju muziku, teško smišljam vokale na tuđe matrice. Danijela nisam poznavala, otvorila sam mail, spremna da se pristojno zahvalim. Ali poslusala sam ovu fenomenalnu nostalgičnu melodiju - i to je bilo to! Divan synth-wave me odmah inspirirao i priča o ljetnoj senzualnoj ljubavi  je dobila svoj oblik".

Kao i u prethodnim hitovima, Ida Prester je napisala tekst i za ovu pesmu, dok muziku potpisuje beogradski DJ i producent, Danijel Čehranov, koji o saradnji sa idom kaže: ‘’Iako je Progressive House žanr koji prednjači što se moje produkcije tiče, dešavaju se uplivi u druge žanrove i teme. Kada sam završio ovu matricu, upitao sam par prijatelja iz muzičke industrije koga čuju na njoj, i svi putevi išli su ka Idi.

Ida je nešto najbolje što je moglo da se desi ovoj pesmi i sada još više verujem da dobra energija privlači još bolju. Mislim da smo napravili nešto što će proći test vremena.’’

Pesmu ‘’Ljetna ljubav’’ prati još jedan vrlo stilizovan spot, koji je režirao Marko Đurovski, a u kome je pored Ide i Milica Šutović. Stajling Vuka Vukovića i šminka Jovane Marković, igraju važnu ulogu, doprinoseći samoj atmosferi spota.

Link >> ka svim digitalnim servisima
IDA PRESTER X LAST95 - LJETNA LJUBAV

LJETNA LJUBAV

Dođji noćas da
Ti ližem sol sa obrva
Da odvezeš mi kostim usnama
Nemoj se sramit, samo se javi

Dođj noćas da
Se diramo u mraku borova
Volimo po tajnim valama
Znaš li da živis u mojoj glavi?

Ljeto ide, curi nam vrijeme
Ma daj okreni se, jos plešem sama

Dođi noćas da
Pokažemo se goli stijenama
Uronit ceš u tajne prstima
Nemoj se sramit, samo se javi

Ljeto ide, curi nam vrijeme (za jednu ljetnu ljubav)
Ma daj okreni se, još plešem sama






<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..