Članovi grupe Vatra pripadaju generaciji koja je odrastala slušajući muziku na pločama, kasetama i radiju. Prvi album ‘Između nas’ je 1999. godine izašao samo na kaseti i CD-u, ali su oni uporno govorili – ‘objavili smo prvu ploču.’ ‘Ostalo nam je to u rječniku, ali što je još važnije, ostao je negdje duboko u nama trajno zabilježen taj topli, pucketavi zvuk vinila. Drago nam je da nakon 21 godine postojanja Vatre možemo konačno reći – objavili smo ploču!’’ – poručuje Ivan Dečak povodom objave The Best of  Vatre na LP-u.

Izdanje sadrži 13 Vatrinih hitova među kojima i ‘Tango’, ‘Nama se nikud ne žuri’ feat. Massimo, ‘Tremolo’ feat. Damir Urban, ‘Eskim’, ‘Bilo je dobro dok je trajalo’ i druge, uključuje i naslovni hit singl ‘Sva naša ljeta’.

Uz izlazak vinila, Vatra ima još jedan razlog za slavlje - nedavno objavljeni singl ‘Vidi kako se smiješ’ od početka emitovanja se nalazi pri vrhu, a poslednje dve sedmice čvrsto drži prvu poziciju na top40 listi.

"Zahvaljujemo svim glazbenim urednicima koji puštajući naš najnoviji singl, nadam se, prenose dozu optimizma i na slušatelje. Poželio sam se ljudskih osmijeha, bezbrižnih druženja, putovanja, koncerata. Iskreno se nadam da razvučene osmijehe nećemo jos dugo gledati samo na pohranjenim fotografijama u našim mobitelima i kompjuterima, već da ćemo uskoro svi zajedno pjevati i smijati se na sav glas na nekom koncertu, u kazalištu ili na sportskim borilištima. Naš novi singl ”Vidi kako se smiješ” poziva vas sve zajedno da ostanete u pjevačko-smijačkoj formi!’’ – poručio je Ivan Dečak.

⬇Foto | Nina Celio-Cega | Dizajn: Dinko Batarelo

<<  Septembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..