Povodom otvaranja nove muzičke sezone Kluba, tokom vikenda, Akademija 28 organizuje dvodnevni muzički program.U subotu 24. septembra, bend „sHpiritus mOvens“ će održati veliki klupski koncert, sa početkom u 23h.



Povod za slavlje je dvostruk jer je ovo godina jubileja, kada Klub Akademije 28 proslavlja 20 godina postojanja i uspešnog rada.

U subotu će se publici predstaviti bend koji je na Petrovaradinu slušalo 10.000 ljudi! Biće to veče obrada francuske muzike i autorskih pesama sastava „sHpiritus mOvens“.
Muzičku karijeru započeli su na trotoarima prestonice, gde su svirali i plesali bosonogi... Nastupali su na ulicama gradova Srbije, crnogorskom primorju, Sarajevu, Rumuniji, Albaniji, do velikog koncerta grupe ZAZ, kao predgrupa. Njihova muzika je izrasla iz poezije, inspirisana je putovanjima, umetnošću, radostima života, koji slavi, isto kao što slavi i slobodu mišljenja, izražavanja, duha...

Oni su: Anđela Jovanović-Đađ (violina/vokal), Slobodan Manojlović-Slobić (vokal/gitara), Slobodan Ivanović-Sloba (harmonika) i Nikola Radić-Dum Dum (bubnjevi/udaraljke).

Ulaz na koncert je slobodan.
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..