Gola-voda-naslovnaPevač i muzički producent Mirko Luković, održaće zvaničnu promociju svog albuma prvenca Gola Voda, u četvrtak, 22. Septembra 2011. godine od 18h u bašti beogradskog kafica Naš Bar na vrhu Skadarlije.

Pored albuma, Mirko će predstaviti i svoj treći singl Ja to ne mogu da razumem. Na pesmi gostuje Relja Milanković - Reksona član popularnog beogradskog hip hop sastava VIP.


Album Gola voda je od meseca jula ove godine dostupan za besplatno preuzimanje na zvaničnom sajtu www.mirkolukovic.com

Na sajtu se pored pomenutog albuma nalazi i kompletan Lukovićev dosadašnji autorski rad, kao i biografija, video spotovi (Divlji, Huskee), press materijali i fotografije.

Na albumu Gola voda Mirko je producent kao i autor svih pesama i tekstova. Album je prošaran raznim zvucima i po žanru varira od tvrdih plesačkih klupskih ritmova do fanka i roka. Mirko ga definiše kao Trip-Pop.

Ceo album je na srpskom jeziku.


Koncertna turneja po Regionu počinje promocijom albuma u okviru koje se Mirko predstavlja sa svojim novim sastavom Huskee Sound System, a sve informacije vezane za booking dostupne su na web sajtu www.mirkolukovic.com .

Pored aktuelne pesme, Ja to ne mogu da razumem, i rada sa grupom RARE, Mirko je publici poznat kao producent i autor primenjene muzike za TV serijal Mile protiv tranzicije, kao i za mnoge reklamne kampanje, performanse i modne revije.
Od saradnji sa drugim umetnicima, kao kompozitor, tekstopisac ili producent, najpoznatije su one sa Anom Stanić (Udahni me), Aleksandrom Kovač, Madame Piano, Mišom Relićem, Ivanom Nikodijević (Operacija trijumf), Aleksandrom Nikolićem, itd.

Pitanja i predloge dogovora za gostovanja ili izjave možete poslati na sledeće mailove :
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..