Inbox2Album prvenac “Kakve godine” mainstream sastava Inbox postavljen na free download!Grupa Inbox pruža svima željnima prave svirke i iskrenih tekstova priliku da besplatno preslušaju i preuzmu njihovo debi izdanje “Kakve godine”, na kome se kao producent i gost pojavljuje Milan iz Nevernih Beba.

Inbox dolazi iz Bačke Topole i u moru instant bendova predstavlja pravi biser domaće rock scene. Potpuno nenametljivo, gotovo iz prikrajka Inbox svakodnevno osvaja ljubitelje mainstream rock zvuka.

Prvi diskografski iskorak sastava Inbox, album “Kakve godine”, postavljen je na free download i može se besplatno preuzeti sa facebook stranice benda (facebook.com/Inboxmusic). Album “Kakve godine”, produciran od strane Milana Đurđevića vođe Nevernih Beba koji je odsvirao i kompletne deonice na  klavijaturama, sadrži devet pesama.

Šta se krije iza ovog izdanja najbolje je opisao cenjeni muzički kritičar i novinar Milan. B. Popović, koji između ostalog kaže: “Album ‘Kakve godine‘ slavi melodiju i emociju, u kombinaciji sa interesantnim tekstualnim rešenjima i prijatnim vokalom“.


Inbox je osnovan 2007. godine, i tokom vremena postava benda je varirala, da bi se ustalila u sadašnjoj koju čine Damir Dolmagić Dado - vokal i gitara, Petar Popović Pero - bas gitara i back vokali i Dušan Popovi Duda - bubnjevi. Tekstovi pesama delo su Veselina Krsmanovića, osobe koju bend tretira kao ravnopravnog člana ekipe.

Inbox je pored koncertne aktivnost preokupiran i radom na novim pesmama i uskoro se mogu očekivati novosti iz tabora benda po ovom pitanju.


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..