GUN-CLUB-logoDruga sezona Gun Cluba biće otvorena 8. septembra koncertom jednog od najpopularnijih i najkontroverznijih hrvatskih sastava – grupe LET 3.

I ove godine klub u Miloša Pocerca 10 negovaće klupsku tradiciju glavnog grada nizom DJ nastupa i koncerata kako domaćih, tako i muzičara iz inostranstva. Sezona će biti otvorena u četvrtak 8. septembra koncertom grupe LET 3 koja će se beogradskoj publici predstaviti u intimnoj atmosferi Gun Cluba, kluba koji je prošle godine u više navrata dokazao da je među najboljim  mestima u gradu za dobar provod.

I u novoj sezoni Gun Club će organizovati žanrovski najrazličitije programe. Odmah posle koncerta grupe LET 3, publiku već u petak 9. septembra očekuje koncert beogradskog sastava TEMPLE OF THE SMOKE, benda koji neguje zvuk koji počinje sa  psihodeličnom i space - rock muzikom, nastavlja se preko ambijentalnih zvučnih talasa i  trip-hopa do elektronike i ostalih crossover elemenata. Sve u svemu, radi se o bendu koji na pravi način može da se doživi samo uživo!

Prva koncertna nedelja u novoj sezoni završava se nastupom BO koju ćemo posle dugo vremena biti u prilici da vidimo u punom sastavu: Bojana Bulatović - Bo, Rade Vulić i Saša Furunović sa Stevom Glušcem za DJ pultom.

Ulaznice za koncert grupe LET 3 mogu da se kupe u pretprodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 800 dinara, za TEMPLE OF THE SMOKE cena ulaznice iznosi 300 dinara, koliko je i za BO i STEVU GLUŠCA.Dobrodošli u novu sezonu Gun Cluba!
Očekujemo Vas u Miloša Pocerca 10.
Jovana Coka Stanković
064/2980-485
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..