Etiketa “Tit Zero Recordings” donosi novo izdanje s jakim regionalnim imenima. U pitanju je deveto izdanje pod nazivom Tit09 “Various Artists” koje okuplja vrsne producente Marka Nastića, Dejana Milićevića i mladog ali vrlo talentovanog Predraga Petkovića - Menea. EP je house orijentisan i sadrži 3 house, tech, dance floor friendly numere koje lako mogu da se nađu u setu i “mekših” i “tvrđih” DJ-eva. Marko Nastić je na ovom izdanju prezentovao svoj rad sa trakom “Demagorgon”. Jedan od pionira elektronske scene u našem regionu, sa bogatom internacionalnom karijerom i više od 50 vinyl i 200 digitalnih izdanja na etiketama kao što su “Easy Tiger”, “AMA Recordings” i “Memoria Recordings”, Marko se može pohvaliti nedavnim nastupom na Carolinoj “Music On” večeri na Ibizi te proslavom 20 godina karijere pred 7.000 ljudi u Beogradu.

Marko stoji iza koncepta “Social Club” koji je u Beograd u zadnje dve godine ugostio neke od najzanimljivijih domaćih i stranih imena minimal, house i techno muzike.
 
Trek “Late Bloomers Club” Dejanov je doprinos izdanju. Dejan Milićević jedan je od najpoznatijih regionalnih DJ-eva i producenata sa više od 20 godina na sceni i jedan od pionira techno muzike u regionu. U svojoj bogatoj međunarodnoj karijeri Dejan je nastupao na svim najbitnijim festivalima u Evropi, ali i klubovima Južne Amerike i u azijskoj meki - Bangkoku. Dejan iza sebe ima više od 80 izdanja na etiketama kao što su “Plastic City”, “Suara”, “Liebe Detail”, “Night Light”, “Jesus Loved You”, ali je i osnivač muzičke etikete “Tit Zero Recordings” na kojem tradicionalno okuplja sam krem regionalne muzičke produkcije i radi na jačanju regionalne elektronske scene otkrivajući mlade producente koje uspešna karijera tek čeka.
 
Predrag Petković poznatiji kao Mene, mladi je DJ i producent iz Srbije koji je već poznato ime na srpskoj sceni gde se posebno istakao nastupima na “Lovefestu” i “Dance Areni” “EXIT festivala”. Mene je kao producent već nanizao nekoliko uspeha pojavivši se na internacionalnim muzičkim etiketama “Elrow Music”, “Roush Label”, “Material”, “Underground Audio”, “Moan”, “Noexcuse” a od nedavno i sam je osnivač etikete “Tozla” na kojoj vrlo uspešno spaja tech house, hip house i hip hop zvuk. Mene je na Tit09 izdanju prezentovao svoj rad sa trakom “Blaze it Up”.
 
Poslušajte celo Tit09 “Various Artists” izdanje koje je od sad dostupno je na Beatport online prodavnici: ovde
 
Etiketa “Tit Zero Recordings” svojim izdanjima dokazala je zašto je jedna od najpoznatjih regionalnih muzičkih etiketa čija muzika se može naći u setovima DJeva daleko van granica regiona.
 
Za artwork izdanja bio je zadužen poznati beogradski multimedijalni umetnik Džoni Racković.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..