img_2230_resizeU okviru muzičkog serijala Beck’sperience koji je zakazan za subotu, 23. jula 2011. u Vršcu, na glavnom Gradskom jezeru, sa početkom u 22 časa za energičnu zabavu su zaduženi beogradski DJ-evi DJ Voice i DJ Kiki.Za zagrevanje atmosfere je zadužen mladi izvođač DJ Voice koji je svoj veliki talenat za house muziku pokazao prvim nastupom u beogradskom klubu „Hrabro srce“ 2005. gde mu je karijera i popularnost počela, a potom i po mnogim  beogradskim klubovima. Osim Beograda imao je zapažene nastupe i u gradovima širom Srbije.

DJ Kiki, stvaralac prepoznatljive house atmosfere, nastupao je po mnogim poznatim klubovima širom Srbije i paralelno radio na radiju. Njegovi nastupi su zaslužni za mnoge nezaboravne  žurke, stoga planira da nastavi tradiciju od 100 žurki godišnje.

Podršku ovom duetu pružiće i mlada snaga DJ Blondie, koja će biti zadužena za sjajan house zvuk.

Beck’sperience Vrščanima donosi spoj razčitih stilova za DJ pultom. Zvuk koji je mešavina komercijalnog house zvuka, dance muzike, a u jutarnim satima spoj i progresiv zvuka.
U ovoj magičnoj muzičkoj noći očekuje se oko 4 500 ljudi. Žurka koja će trajati do ranih jutarnjih sati.

Ulaz je besplatan uz ulaznice koje će se deliti po svim kafićima u gradu, a na sam dan događaja mogu se nabaviti po ceni od 100 dinara na jednom od ulaza na Gradskom jezeru.

Pridružite nam se u Vršcu!


<<  Decembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..