bajagaBajaga i Instruktori u subotu uveče (21:00) održaće koncert u Beogradu u okviru tradicionalne manifestacije "Beogradski karneval brodova", koji će direktno prenositi gradska televizija Studio B.

Bend Momčila Bajagića 2. jula očekuje jedan od neobičnijih koncerata u preko 25 godina karijere, jer ih očekuje svirka na velikom šlepu ukotvljenom uz novobeogradsku obalu Save, pored Brankovog mosta.

"Mnogo mi je drago da sviramo na 'Karnevalu brodova' pošto će bina biti na neobičnom mestu. Glavna je stvar što ćemo svirati ljudima koji će biti na Savi na čamcima, brodovima i raznim plovilima, a naš nastup moći će da se prati i sa obale. Mislim da će da izgleda mnogo dobro, jer će ljudi ukrasiti brodiće. Biće to stvarno spektakl na Ušću!", kaže Bajaga.

Osmi "Beogradski karneval brodova" biće održan 2. jula pod sloganom "Vreme je za reke" na akvatoriju Save od Brankovog mosta do Ušća u Dunav, uz tradicionalni defile karnevalski ukrašenih brodova.

"Karneval brodova" počinje u subotu od 17.30 džet ski vožnjama, a predviđeno je da defile karnevalskih brodova do Ušća i nazad do Brankovog mosta završi do 20.00, kad kreću skuteri sa bakljama do Starog savskog mosta. Bajaga i Instruktori počinju od 21:00 koncert, a na čijem kraju sledi vatromet.

"Novitet je da smo podigli manifestaciju na viši nivo koncertom Bajage i Instruktora. Na taj način želimo da animiramo ljude da dođu na karneval", rekao je ranije direktor Turističke organizacije Beograda Dejan Veselinov.

Voditelji karneval biće Ivon Jafali i Igor Blažević-Prljavi inspektor Blaža, a ccitav program karnevala prenosiche uživo televizija Studio B od 18:00 do 22:30.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..