U petak, 1. jula od 22h u Pozorišnom klubu održaće se koncert zrenjaninskog benda „Neke face“, koji će na sceni „Zelenog zvona“ ugostiti novosadsku grupu „Ringišpil“. Ljubiteljima ska-punk-reggae zvuka, Pozorišni klub „Zeleno zvono“ će u petak biti nezaobilazna stanica u noćnom provodu.


O bendovima:

Neke Face predstavlja ska-punk-reggae bend iz Zrenjanina, koji je specifičan i prepoznatljiv po svojim teatralnim nastupima u kojima na šaljiv način otkriva priču ljubavi, intime i zdravog razuma, ali i ostalih tema koje dotiču njihovu generaciju.

Ringišpil je bend poznat po melodičnim ska-punk pesmama uz reggae uticaj, uz ponekad šaljive, a nekad oštre političke tekstove.  Ovaj novosadski bend iza sebe ima  albume "Neverovatna Skatastrofa" u samostalnom izdanju i "Cuga, Putni Troškovi..." u izdanju DirtOld-a u Hrvatskoj i Lithium Records u Makedoniji. Tokom 2008. snimili su svoj drugi zvanični album "Luzeri Iz Kraja" koji je izdao novosadski Studentski Kulturni Centar, a trenutno pripremaju svoj treći album. U međuvremenu ih očekuje nekoliko koncerata po hrvatskoj, nemačkoj, kao i nastup Exit festivalu .

 

Ulaz na koncert će se naplaćivati 150 dinara, a cena karte u pretprodaji iznosi 100 dinara.

<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..