xperimenttPrva legendarna XperimenT žurka održana je 07.07.1996. na košarkaškim terenima Crvene Zvezde na Kalemegdanu. Od tada pa do danas, mnogo žurki je iza nas. Počeli smo kao entuzijasti i ponudili u tadašnjem vremenu sivila nešto što je umelo da pokrene i ohrabri, nešto što je okupilo mnoštvo kreativnih ljudi: underground muzičku scenu.
Život nije čekanje da oluja prođe, već konstantno učenje kako da se na kiši pleše !!!

Došao je i taj trenutak kada ćemo svoj rođendan proslaviti 15-i put u društvu prijatelja i poklonika urbanog zvuka. 25.06. od 23h u Bašti Sava Centra sa vama će biti XperimenT DJ tim.

Kao i mnogo puta do sada, XperimenT rođendan je dan u godini kada svi žele da učestvuju u kreiranju energije koja će trajati cele naredne godine, biti na slikama i video snimcima i tako imati čega lepog da se sećaju u budućnosti, deliti emocije i pričati o dosadašnjim žurkama na kojima su se nezaboravno proveli.

Svi su pozvani; oni koji žele da doprinesu veličanstvenom skupu, oni koji bi svoju pozitivnu energiju da podele sa drugima i svi oni koji žele da plešu celu noć uz prepoznatljive ritmove.

23h - 01h DJ Buca
01h - 03h DJ Stole
03h - 05h DJ Max

Karte za ovaj događaj po ceni od 400 dinara možete kupiti:
www.Eventim.rs | 065/675-0009 | Topličin venac 19-21 | Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..