andy-fletcherMTV i klub Plastic sa velikim zadovoljstvom najavljuju ekskluzivan DJ set koji će član legandarnog benda Depeche Mode, Andy Fletcher "Fletch" održati 24. juna u Beogradu u klubu Plastic Light.

 

"Fletch" u Beograd dolazi na sopstveni zahtev i upravo je on od svog menadžmenta tražio da mu se na trenutnoj turneji, na kojoj nastupa kao DJ, obezbedi nastup u Beogradu.


Ulaznice za ovaj događaj, koji će obradovati veliki broj poklonika benda Depeche Mode, u prodaji će biti od ponedeljka, 13. Juna, na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, Bilet centra u Beogradu, i Gigstix prodavnici u Novom Sadu.

Prvih 100 ulaznica prodavaće se po ceni od 1000 dinara. U prodaji će biti ograničen broj od samo 700 ulaznica!

Ovo je prvi put da će se pred domaćom publikom pojaviti jedan od članova benda Depeche Mode, budući da predviđeni koncert benda u Beogradu pre dve godine nije održan. "Fletch" je DJ turneju započeo početkom godine sa idejom da obiđe mesta na kojima do sada bend nije nastupao ili gradove koji su izostali na predhodnoj turneji benda Depeche Mode. "Veoma sam uzbuđen što ću biti u prilici da posetim mesta koja nismo posetili na prethodnoj Depeche turneji. Puštaću dosta novih remiksa naših pesama kao i neke moje stare favorite.Veoma se radujem što ću vas videti na svom nastupu’’ izjavio je "Fletch" povodom svoje DJ turneje.

Andy Fletcher "Fletch" je jedan od osnivača benda Depeche Mode koji je najuspešniji elektronski bend svih vremena. Depeche Mode su do sada prodali preko 100 miliona kopija albuma, a u svojoj karijeri, koja traje 31. godinu, su snimili 12 studijskih albuma. Bend je jedan od najuticajnijih sastava u istoriji popularne muzike sa armijom posvećenih fanova. Depeche Mode je do sada svirao pred preko 30 miliona ljudi širom sveta. Uticali su na izvođače kao što su Linkin Park, Pet Shop Boys, The Killers, Hurts, Coldplay, Editors, Derrick May, Deftones, Kevin Saunderson i mnogi drugi.


Od 6. juna u prodaji se nalazi nova kompilacija remiksa Depeche pesama pod nazivom Remixes 2: 81–11 čije remixe potpisuju Nick Rhodes iz Duran Duran, Mark Ronson, Andrew Wyatt iz Miike Snow, Arcade Fire, Aphex Twin i Yeah Yeah Yeahs, ali i nekadašnji članovi benda Vince Clarke i Alan Wilder. Bend je sa poslednje turneje Tour of the Universe objavio DVD izdanje sa dva koncerta koje je snimio u Barseloni, a televizijska premijera ovog nastupa održaće se u petak, 10. Juna, na kanalu regionalnog MTV-ija sa početkom u 21h.

Njegov DJ set podržaće MKDSL.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..