SuperVajBBend SuperVajB je nastao pre dve godine,  uz intelektualnu i stvaralačku pomoć Branka Isakovica (Idoli, Kerber...) koji je u H. Nenadu Maričiću (vokal) i Nenadu Vještici (gitara) prepoznao začetnike muzičke grupe koja bi mogla da vrati onaj punk-rock-grunge "vajb" beogradskih ulica koji je bio vetar pokretač mnogim rokerima Beograda i Srbije.

Veliki entuzijazam i želja da kroz novi bend sublimiraju sve ono što se u dobrom roku slušalo poslednjih dvadeset godina pomogao im je da stvore neki novi zvuk, sličan new age rock and roll-u, sa ozbiljnim podsećanjem na istinske izvore takvih svirki. Već u oktobru 2009. godine u bend ulaze Milan Đorđevic (bas) i Isidor Kuzmanović (bubanj) koji su svojim autentičnim, "nezavisnim" načinom sviranja doprineli još više i samoj iskrenosti cele ideje.
Bend konačno dobija svoje zaokruženo telo kada se u januaru  2011. godine pojavljuje, nenametljiv zvukom, Predrag Vučinić koji bez sumnje postavlja osnovnu boju druge gitare za sve buduće pesme.

SuperVajB je 2010. godine učestvovao na BeerFestu , a upravo ovih dana završava snimanje svog prvog albuma, u produkciji PgP-Rts-a .

Karte su u pretprodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 200 dinara.

Vrata kluba se otvaraju u 22h.




<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..