Udruženje "Deca iz vode" nastalo je sa idejom da se pesme i rad EKV-a, Milana i Margite ćuvaju od zaborava. kao  i da se kroz razne manifestacije i aktivnosti prezentuje rad  umetnika svih profesija (muzičari, slikari, fotografi, dizajneri, filmski stvaraoci, pesnici, glumci, pisci, novinari, menadžeri, Dj-evi, VJ-evi, urednici, voditelji itd.) koji stvaraju ii rade nešto inspirisani EKV-om. Nakon organizovanja memorijala Milanu Mladenoviću 8. novembra u Mikseru na kojem je prisustvovalo preko 800 ljudi uz nastup tribute benda i gostiju, udruženje okuplja svoje sadašnje i buduće članove kao i sve zainteresovane u subotu 14. novembra od 22h u klubu Blue Moon.


Na promociji će se predstaviti dosadašnje i buduće aktivnosti udruženja a ujedno se pozivaju i sve kreativne osobe koje žele da participiraju u daljim aktivnostima da se prijave u grupu i(li) dođu na žurku,  

Zajednički  unplugged nastup će uraditi počasni član udruženja Bole Stanojević (basista u poslednjoj postavi EKV) i Luna Škopelja klavijaturistkinja našeg tribute benda "Deca iz vode". Pesme do jutra će puštati Aleksandar Šarčević osnivač udruženja i rezident u klubu Blue Moon na večerima "Rock Domaćica" i DJ Mouse rezident petkom u klubu KST na večerima "Cant stop the rock".

 

Svi članovi udruženja i svi koji imaju ulaznicu sa koncerta održanog u nedelju u Mikseru imaju besplatan ulaz, a ostali 150 rsd. Blue Moon music pub se nalazi u Zmaj Jovinoj 4.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..