Kendrick Lamar Duckworth je danas neočekivano objavio potpuno novo izdanje koje simbolično nosi naziv “untitled unmastered.”. Američki reper koji dolazi iz Komptona – ozloglašenog grada u Los Anđeles Kauntiju je svojim poslednjim albumom “To Pimp a Butterfly” gurnuo rep žanr u potpuno novi pravac – implementirajući džez, soul, fank i spoken word elemente u svoj karakteristični zvuk, te je time i utemeljio ovaj žanr kao jedan od najprogresivnijih u muzici svih vremena.

 

Prvi zapaženiji uspeh Kendrick je imao već tokom tinejdžerskih dana pod imenom K-Dot, a prvi veliki svetski uspeh je dostigao debitantskim albumom “good kid, m.A.A.d city” iz 2012. godine. Novi album “untitled unmastered.” predstavlja kolekciju neobjavljenog materijala koji je snimljen između 2013. i 2016. godine, što se može videti i u samom naslovu pesama.

 

Kendrick ulazi u 2016. godinu veoma uspešno, prvo osvojivši prestižnu Grammy nagradu za najbolji rep album, najbolji rep nastup i najbolju rep pesmu – a zatim objavivši novi album naziva “untitled unmastered.”!

 

Na albumu “untitled unmastered.” se ukupno nalazi 8 pesama i on je od ovog trenutka dostupan digitalno u Srbiji na muzičkim servisima Deezer i Google Play.

 

Preuzmi, slušaj ili dodaj album na svoju plejlistu: LINK>>

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..