BANDX_poster_GUNBeogradska grupa BandX  koja već dugi niz godina funkcioniše kao AC/DC TRIBUTE BAND, i poznata je fanovima grupe AC/DC širom sveta, poziva sve fanove grupe AC/DC da zajedno proslave rođendan legendarnog gitariste grupe AC/DC, Angus Young-a, u četvrtak 31. marta 2011. godine u beogradskom Gun Club-u.


Početak koncerta je najavljen za 22h, a cena karte na ulazu u klub u Miloša Pocerca 10 je 300 dinara.

 

Četvrtak 31. mart AC/DC Tribute Band - BandX @ GUN CLUB

 

{youtube}JkQUZEMtdMQ{/youtube}


------

Subota 02. april Vrooom @ GUN CLUB


Prvi u nizu prolećnih klupskih koncerata kojima najavljuje novi album, beogradski sastav Vrooom održaće 02. aprila u Gun Club-u. Novi album izlazi krajem aprila meseca za Exit online etiketu. Vrooom će na beogradskom koncertu u intimnoj klubskoj atmosferi publici predstaviti sve pesme sa novog albuma, ali i svima poznate hitove sa prethodnih izdanja.

Karte su u pretprodaji po ceni od 500 dinara u “Šikarici” (Skadarska 22).  Na dan koncerta cena ulaznice biće 600 dinara.  Vrata kluba se otvaraju u 22h.

 

{youtube}tX92v0R45W4{/youtube}

------


Nedelja 03. april Kultur Shock @ GUN CLUB


Balkan-punk bend “C” održaće 03. aprila koncert u Gun Clubu, u okviru evropske promotivne turneje. Ovom turnejom predstavljaju svoj peti studijski album “Ministry Of Kultur”,  koji je pušten 01. marta u prodaju.


{youtube}ya1W4Cm_KZY{/youtube}

 

 

Karte za koncert u pretprodaji mozete kupiti u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 1000 dinara. Vrata kluba se otvaraju u 22h.

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..