CW2Zbog velikog interesovanja i skoro rasprodatog koncerta CHINAWOMAN u Kulturnom centru GRAD 15.04.2001. obaveštavamo vas da će se koncert održati i sledećeg dana 16.04.2011. u Kulturnom centru GRAD od 22h.


Ostao je još neznatan broj karata za prvi dan, a karte za drugi dan se već od danas mogu kupiti u KC GRADu po ceni od 800 RSD, svakog dana od 16h - 20h, osim nedeljom.


Da napomenemo da će i za drugi dan broj karata biti striktno ograničen.C H I N A W O M A N / Canadachinawoman23
http://www.chinawoman.ca/

Support:
STRAY DOGG / Serbia
http://straydogg.bandcamp.com/

After Party:
GRADski DJevi / Serbia

CHINAWOMAN je projekat iza kojeg stoji Michelle, ćerka balerine iz Kirova i inženjera iz Lenjingrada, koja je odrasla u ruskoj četvrti Toronta. Ona duguje ogroman uspeh izdanju svog prvog albuma „Party Girl“ (2007). Njen novi album „Show Me The Face“ je izašao ove godine, i on jasno oslikava suštinu njene muzike, koja je klasično albumcover2evropska baladno-dekadentna, dramatična i iskrena. Ne treba izostaviti podatak da je upoređuju sa Nico, Leonardom Cohenom i Marc Almondom, kao i sovjetskim zvezdama poput Edite Pehe i Alle Pugacheve.

www.myspace.com/chinawoman
www.facebook.com/Chinawomen

Želimo takođe da vas obavestimo da KC GRAD, ovim više nego simpatičnim bookingom, obeležava drugu godinu svog postojanja.


<<  Jun 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..