Promocija albuma prvenca grupe Ž.Z.Rok pod nazivom „Iz Krajnosti u Krajnost“, nedavno je održana u MasterBlaster Caffe-u. Veliki broj poznatih kolega je došlo na ovu promociju, i podržalo ovaj mladi bend. Između ostalih bili su i: -Nikola Džoni Ranković, Prljavi Inspektor Blaža, Dušan Vesić, Vicko Milatović, Vladan Cvetinović, Milan Jejina, Nebojša i Bojana Brdarić i mnogi drugi.


Grupa radi od 2009-e godine. Javnosti su postali poznati tokom turneje humanitarnih koncerata „Hajde da životu damo smisao“, i uz pomoć spota za pesmu „Ž.Z.Rok i prijatelji - Hajde da životu damo smisao“, u kojoj pevaju: -Ljuba Ninković, Zorana Pavić, Aleksa Jelić, Boda Ninković, Bora Đorđević, Milan Delčić, Marija Mihajlović, Igor Blažević Inspektor Blaža, Milica Ilić i Dečiji hor „Horislavci“.


Album pod nazivom „Iz Krajnosti u Krajnost“ je sniman u MasterBlaster Studiju, a izdavač je MultiMedia Music. Na albumu se nalazi 12 pesama. Producent je Vicko Milatović, ko-producenti su Boris Krstajić i Dejan Škopelja Škopi, Mastering radio Boris Jovanović, izvršni producent je Rade Ilić. Sve tekstove napisao frontmen i bubnjar grupe, Miloš Ilić osim teksta za pesmu „Zahteva pet“, za koju je tekst napisao Marko Kuzmanović.


Nevena Filipović, radila je Ko-aranžman (Linije Vokala), i pevala prateće, a pored nje i: Bojana Brdarić, Jelena Pećaranin Krči i Milica Ilić.


Pored toga što je snimao, i gostovao je na jednoj pesmi Nebojša Brdarić, kao i: Dejan Škopelja Škopi, Vicko Milatović, Nikola Zorić, Nebojša Zulfikarpašić, DJ Kole, Vladan Vučković Paja...

 

CD možete kupiti u svim knjižarama "Vulkan" i "Multi-Dallas Music Shop"-ovima...

 

Članovi grupe Ž.Z.Rok su:


Frontmen: Ilić Miloš - Bubnjevi
Nebojša Vasiljević (Nelly) - Bas
Marko Ilić ( Kima ) - Gitara
Vladimir Radović - Klavijature
Marko Kuzmanović ( Mare ) - Glavni Vokal
Milica Ilić ( Čupka ) - Prateći Vokal

 

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..