obojeniprogramtrenchU toku je rezervacija karata za maskenbal Metamorfoza koji će biti održan u beogradskom KST-u, 25. decembra.


Do sada su, kako je objavljeno na sajtu KST-a, svoj nastup na maskenbalu potvrdili: Obojeni Program, Atheist Rap, DJ Marko Milosavljević, Pero Defformero, Zaa, Era Ojdanić, Ska Ringišpil, King Calypso SoundSystem, Dj Rahmanee, Proces, Line Out, DJ Timjah i The Socks.
Rezervacija karata je omogućena samo članovima KST-a. Za sve studente koji nemaju člansku kartu, omogućeno im je da je nabave radnim danom od 9 do 16h i od srede do subote u večernjem terminu od 23h u klubu. Za učlanjenje je potreban indeks ili neki drugi studentski dokument.
Karte možete rezervisati na sajtu KST-a.
Uputstvo za rezervaciju karte:
•    Nakon otvaranja stranice za rezervaciju unesite broj članske karte i JMBG
•    Posle uspešne prijave unesite vašu e-mail adresu i broj karata koji želite da rezervišete
•    Na unesenu adresu stići će vam validacioni link. Klikom na njega aktivirate rezervaciju.
•    Nakon toga će vam stići još jedan e-mail sa obaveštenjem da ste uspešno rezervisali kartu i sa linkom za eventualno otkazivanje rezervacije.
•    Napomena: Moguće je rezervisati maksimalno dve karte. Ukupan broj i cenu dostupnih karata saznaćete nakon prijave, stoji na sajtu kluba.
Za sve informacije i probleme prilikom rezervacije možete se obratiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..