Najbolja Evropska Ski  Zabava - 7 dana i 6 noći , 30 žurki za pamćenje uz  najbolje ritmove elektrosnske muzike u kombinaciji  sa  75 km najboljih staza samo čekaju na vaš - Horizont festival je raj za ljubitelje elektronske muzike i skijanja . Sedam dana i šest noći prepunih zabave , odlične hrane , raznoraznog  pića i  noćnih žurki sa najboljim DJ-evima. Ove  godine, Horizon festival će pored svojih poznatih ritmova hausa i tehno-a , bass-a i garage, doneti i malo grooove-a i  funk-a.

 

Posebnost ovog festivala je u tome što nikad ne žnaš gde je sledeća žurka : skriveni planinski hoteli , bine u šumi , banket sale , bazeni , go-go barovi i napuštene fabrike kao i brojni klubovi i barovi u gradu –žurka može biti bu svakom od njih.
Bansko.


Bansko je najveći skijaški centar u Bugarskoj i postaje sve popularniji među skijašima iz Srbije.Ovako povoljne cene nećete naći, niti u Francuskim,niti u Švajcarskim skijalištima. Sa cenama kao što su  £ 2 ili 5 £ po obroku, ostaće Vam više novca za zabavu.

 

70kms duge staze omogućuju svim posetiocima  Horizon Festivala dovoljno ski & snowboard zabave . Početnici mogu posetiti naše ski škole po veoma povoljnim cenema ,a napredni da skijaju na dugim plavim i crvenim stazama . Crne staze garantuju neverovatne doživljaje i profesionalnim skijašima.


Profi Tours Ltd je Oficijalni Evropski Tour partner Horizon Festivala . Kao vodeća Bugarska turistička agencija imamo ogromno iskustvo u pruzanju svih mogućih usluga turistima iz cele Evrope  u svim Bugarskim letnjim i zimskim centrima u poslednjih 15 godina . Pored rezervacije paketa za Horizont Festivala 2015 ,koji ulljučuje ulaznicu , smeštaj i ski / snowboard pakete , možete se osloniti na naš tim profesionalaca ukoliko vam je potrebna bilo kakva vrsta pomoći tokom festivala.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..