Posle videospota za pesmu ,,Pill” i ,,Live @ Digimedia” video sešna koji ih je plasirao u regionalni etar, grupa Straight Mickey and the Boyz objavila je spot za dugoočekivani singl ,,Crv”.  Bend koji već godinama važi za ,,rokenrol cunami”, eksplozivna trojka koja se i bez zvaničnog izdanja etablirala kao jedan od najboljih l​ajv bendova na Balkanu, Straight Mickey and the Boyz singlom ,,Crv” najavljuju debi izdanje koje će objaviti digitalno, ali i na vinilu​.


Punokrvni sirovi rokenrol koji se čuje u pesmi ,,Crv” i vidi u svakom kadru novog spota grupe Straight Mickey and the Boyz, u tri minute sumira energiju koju ovaj bend nosi, a koju publika tek na nastupima uživo može da oseti u punoj snazi:

​,,Ovu i ostale pesme koje će se naći na albumu snima​li smo u Rijeci, kod Mateja Zeca. Trudili smo se da energiju sviranja uživo prenesemo na snimak, sa što manje intervencija u postprodukciji. ,,Crv" ​se kao prvi singl izdvojio vrlo jednostavno: prvi je na ploči i otvara celu priču", kazao je Straight Mickey.

​Album prvenac grupe Straight Mickey and the Boyz biće objavljen pod etiketom Odličnog hrčka u narednih mesec dana, a vinil se očekuje na proleće kada će bend krenuti i na promotivnu koncertnu turneju po regionu.

,,Crv” je dostupan za preslušavanje na Deezeru: OVDE

a spot je dostupan na zvaničnom YouTube kanalu benda: OVDE

Posle videospota za pesmu ,,Pill” i ,,Live @ Digimedia” video sešna koji ih je plasirao u regionalni etar, grupa Straight Mickey and the Boyz objavila je spot za dugoočekivani singl ,,Crv”.

 

Bend koji već godinama važi za ,,rokenrol cunami”, eksplozivna trojka koja se i bez zvaničnog izdanja etablirala kao jedan od najboljih lajv bendova na Balkanu, Straight Mickey and the Boyz singlom ,,Crv” najavljuju debi izdanje koje će objaviti digitalno, ali i na vinilu

 

Punokrvni sirovi rokenrol koji se čuje u pesmi ,,Crv” i vidi u svakom kadru novog spota grupe Straight Mickey and the Boyz, u tri minute sumira energiju koju ovaj bend nosi, a koju publika tek na nastupima uživo može da oseti u punoj snazi:

 

,,Ovu i ostale pesme koje će se naći na albumu snimali smo u Rijeci, kod Mateja Zeca. Trudili smo se da energiju sviranja uživo prenesemo na snimak, sa što manje intervencija u postprodukciji. ,,Crv" se kao prvi singl izdvojio vrlo jednostavno: prvi je na ploči i otvara celu priču", kazao je Straight Mickey.

​​

Album prvenac grupe Straight Mickey and the Boyz biće objavljen pod etiketom Odličnog hrčka u narednih mesec dana, a vinil se očekuje na proleće kada će bend krenuti i na promotivnu koncertnu turneju po regionu.

 

,,Crv” je dostupan za preslušavanje na Deezeru:

deezer.com/artist/7311144

 

a spot je dostupan na zvaničnom YouTube kanalu benda:

youtube.com/watch?v=cr2fLfK1FRg

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..