Prvog decembra zatvara se konkurs za učešće neafirmisanih rok bendova i autora na prvom televizijskom demo rok festivalu "Bunt rok masters" koji su raspisali Radio-televizija Srbije, emisija "Bunt" i festival "Demo masters". Svi zainteresovani neafirmisani bendovi i autori mogu se prijaviti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Važno je da prijavljena pesma  traje do pet minuta, da je napisana na srpskom jeziku ili na jezicima koji su u zvaničnoj upotrebi u Republici Srbiji, i da bend ili autor nema objavljeno zvanično izdanje.

 

 

Detaljnije informacije o konkursu mogu se pronaći ovde 

Nakon zatvaranja konkursa prvog decembra uslediće selekcija bendova koji će se predstaviti u četvrtfinalu ili pretkvalifikacijama koje će biti održane u Beogradu i gradovima širom Srbije. Po završetku pretkvalifikacija i četvrtfinala održaće se polufinala takmičenja a kruna svega biće veliko finale na otvorenom u kome će osim takmičara nastupiti i renomirana imena domaće rok scene.

Prvoplasirani bend dobiće novčanu nagradu u iznosu od 100.000 dinara, nastup na Exit festivalu i nastup u emisiji Bunt, drugoplasiranom sleduje 50.000 dinara, direktan plasman u polufinale banjalučkog Jelen demofesta i snimanje u Studiju 6 Radio Beograda, dok trećeplasirani bend dobija 30.000 dinara, učešće na Zaječarskoj Gitarijadi i koncert na zidiću Doma omladine Beograda.

Bunt Rok Masters festival predstavlja logičan nastavak jedanaestogodišnjeg postojanja emisije Bunt, jedine rok emisije u produkciji RTS-a i jedanaestogodišnjeg postojanja festivala demo bendova, Demo masters Radio Beograda 202.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..