Mike_Huckaby_flajer_web_aMike Huckaby je jedan od markera elektronskog zvuka koji dolazi iz Detroita, besmrtne riznice muzičkih bisera. Sa beskrajnom energijom koja ga pokreće sa kraja na kraj sveta, ovaj doslovno muzički istoričar i profesor svojim fantastičnim DJ nastupima ostavlja priličan jaz između proseka i znanja svrstavajući se u ovo potonje beskopromisnom muzičkom selekcijom i umećem puštanja muzike.

Više aktivan kao remix producent sa izdanjima koja otvaraju drugima vrata sveta plesnih podijuma, Mike je uspeo da izbori svoj respektabilni status među muzičkim sladokuscima neospornim znanjem na polju muzičke istorije i kolekcionarstva vinila. Poput prvih prosvetitelja koji su putovali i opismenjavali narod, ovaj neumorni muzički krstaš iz Motor City-a svu svoju energiju je usmerio na širenje znanja i skupljanje muzičkih momenata koji bi mogli drugima poslužiti u muzičkoj produkciji koja pokreće noćni život svakog etabliranog klubskog dela sveta.

Detaljnije, njegova aktivnost na muzičkoj sceni je paralelno sa DJ nastupima vezana i za održavanje prezentacija i radionica širom sveta gde Mike zainteresovanim učesnicima predstavlja najnovije tendencije iz sveta muzičke produkcije.


U tom smislu, Beograd će, možda po prvi put imati priliku da u dva dana prisustvuje magiji koja dolazi iz Detroita.


MIKE HUCKABY nastupa u klubu THE WASH u subotu 9. oktobra, dok će u nedelju u istom prostoru za sve zainteresovane održati prezentaciju vrlo popularnog DJ i produkcijskog softvera Ableton, čiji je on zvanični promoter i predavač.


DJ nastup u subotu je rezervisan za uobičajeni noćni termin kluba THE WASH, što znači zabavu od 23 do 05h, a radionica sa demonstracijom moćnih sposobnosti Ableton softvera će se održati u nedelju, u večernjem terminu od 20 do 22h, u istom prostoru.DJ podrška u subotu 9. oktobra:

VLADA RUSS (The Wash, Beograd)

MILAN DRČA (The Wash, Beograd)


DJ podrška nakon Ableton radionice u nedelju 10. oktobra:

FILLIE P (The Wash, Beograd)

TIMBE (Bad Copy, Beograd)


Cena za ovo jedinstveno subotnje DJ pranje je 350 dinara pre ponoći i 450 posle, dok je u nedelju ulaz slobodan.


Vidimo se na pranju!

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..