Centar za muziku najavljuje: u subotu, 25. oktobra u 11h - KAKO SE SLUSA KONCERT, MALA SKOLA BONTONA - voditelj programa Miloš Milovanović. U muzickom delu programa ucestvuju GUDAČI SVETOG DJORDJA sa delima W.A.Mocarta. Cena ulaznica 100 dinara.

 

Nedelja, 26. oktobar u 11 Velika dvorana - Autorski koncert Americki resital - ALEKSANDAR SEDLAR &PRIJATELJI. Srpske premijere kompozicija nastalih u Americi. Ulaz na koncert je slobodan!

 

U utorak, 28.oktobra u 20h Velika dvorana - Ciklus POBEDNICI - JEVGENIJ STARODUPČEV, klavir.


Centar za muziku Kolarceve zaduzbine vec nekoliko godina ima potpisane sporazume o saradnji sa uglednim medjunarodnim takmicenjima gde se pojavljuje kao donator nagrade prvonagradjenom takmicaru. Do sada smo beogradskoj publici predstavili laureate takmicenja Van Kliburn (Nobujuki Cudji), Rubinstajn (Roman Rabinovic) kao i Maria Kanals (Vestard Simkus i Stanislav Kristenko).


Ovogodisnji aktuelni pobednik Memorijala Isidor Bajic kao i nosilac trofeja sa nekoliko velikih takmicenja, pijanista JEVGENIJ STARODUPČEV bice gost Kolarceve zaduzbine u okviru ciklusa Pobednici.


Završio je Moskovski državni konzervatorijum gde je trenutno angažovan kao asistent.


Nastupao je u Španiji, Nemačkoj, Holandiji, Italiji i Hrvatskoj, a beogradskoj publici će se predstaviti delima Skrjabina, Prokofjeva i Stravinskog


Ulaznice u prodaji na biletarnici Kolarca po ceni od 600,800 i 1000 dinara

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..