Bio sam tu drugi je singl sa aktuelnog albuma Nebo od skaja, objavljenog za izdavačku kuću Dallas Records. Muziku je napisao Nenad Patković, a tekst Milan Korać. Produkciju potpisuje Darko Varga. „Pesma Bio sam tu unutrašnji je dijalog sa samim sobom. Našao sam se na mestu na kojem sam bio nekad. Sve je bilo drugačije i ja sam bio drugačiji. Kao da je tu bio neko drugi, dvojnik iz prošlosti, zarobljenik uma. Slike iz sećanja prepliću se sa stvarnošću i daju pravo značenje stvarima...”


BIO SAM TU


Bio sam tu nekada
Jedva slike dozivam
Možda nisam bio sam
Ali se nikog ne sećam

 

Krenuo sam nekuda
Da li sam to bio ja
Ili verni pratilac
Čijim hodam stopama

 

Zato slike nestaju
I ponovo dolaze
Jer se moje rađaju
Kad njegove odlaze

 

CD Nebo od skaja može se kupiti u Novom Sadu (Knjižara Solaris na Spensu; knjižara BoBo, Svetozara Miletića 45; CD-SHOP Muzički Magazin, Dunavska 6), u Beogradu (Dallas Music Shop, u tržnom centru „Vulkan”, bivši „Mamut”, Sremska 2; Jugoton prodavnica, Nušićeva 27), kao i u Dallas-ovim prodavnicama u Sloveniji i Hrvatskoj.  


Posle uspešne koncertne sezone u kojoj su Šinobusi nastupali u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Švajcarskoj, počeo je rad na pesmama za novi  peti studijski album. U međuvremenu, do njegovog objavljivanja, planiran je i album koji će sadržati snimke s koncerata i neobjavljene pesme iz studija.


Šinobuse možete čuti uživo u Novom Sadu na trgu u četvrtak 23.10.2014. od 21h. U pitanju je koncert povodom 70 godina od oslobođenja grada na kojem nastupaju i bendovi Azil 5, Branimir i neprijatelji, Killo Killo Banda i Atheist Rap. Sledeći solo koncert Šinobusi će održati u Gerila baru u Novom Sadu u subotu 08.11.2014.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..