Ovih je dana u najpoznatijem novaljskom ljetnom klubu Papaya posebno zanimljivo - protekli su tjedan obilježila dva festivala organizirana u suradnji s najvećim brazilskim i francuskim brandovima elektronske glazbe, Paradise Weekend Europe te Electrobeach Music festival Croatia. Omiljenu hrvatsku party plažu jučer je zapljusnuo val dobro raspoloženih Talijana na trećem i najvećem do sada izdanju Barrakud festivala!

 

Najekskluzivniji brazilski festival elektronske glazbe Paradise Weekend inačicu svojeg europskog izdanja po drugi je puta održao prošloga tjedna na hrvatskoj obali u klubu Papaya. S omiljenim brazilskim festivalom, klub Papaya surađuje već dvije godine na promoviranju Hrvatske u Brazilu što je rezultiralo i dolaskom brazilskih turista na plažu Zrće. Tako je odmah po završetku Paradise Weekend-a započeo Electrobeach Music Festival Croatia u suradnji sa francuskim kolegama iz Destination Clubbing-a.

 

Sinoć je u Papayi započeo Barrakud festival kojeg je otvorila dj legenda Sven Vath, a uz njega će nastupit Paul Kalkbrenner, Dubfire, Ellen Allien ali i Maceo Plexa, Guy Gerbera, Art Department i mnoga druga imena koja gostuju na hrvatskoj plaži Zrće od 9. do 16. kolovoza 2014.

 

Odabir plaže Zrće kao mjesta na kojemu će navedeni svjetski poznati organizatori promovirati svoj brand još jedan je dokaz o svjetskoj reputaciji koju je najpoznatija plaža Hrvatske dosegla tijekom posljednjih nekoliko godina.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..